POLJSKI MMA BORCI DALI IZJAVU U POLICIJI: Sedeli smo, odjednom su nam prišli!

Autor:

Hronika

19.02.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna je dobio teške povrede.

POLJSKI MMA BORCI DALI IZJAVU U POLICIJI: Sedeli smo, odjednom su nam prišli!

Foto: Facebook

Izboden MMA borac

MMA borci iz Poljske Brajan K.P. (23) i Mikolaj A.(20) izbodeni su u centru Beograda pre 4 dana.

Potraga za napadačima na sportiste i dalje traje, a, kako piše Telegraf, oni dali izjavu u policiji o incidentu koji se dogodio dva dana nakon što su se takmičili na Svetskom prvenstvu u MMA koje je organizovano u Beogradu u "Areni".

Izjavili su da su sedeli u parku na uglu Nemanjine i Sarajevske i da su došli do stepenica ispred broja 4. Potom su rekli da im je odjednom prišla grupa od 4,5 osoba i počela da se tuče sa njima. Potom je, kako su rekli, jedan od njih izvadio nož i Brajana ubo u stomak, u desnu stranu, a Mikolaja u butinu".

Njima je ubrzo ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru.

Kod Brajana su konstatovane teške telesne povrede. On je nožem uboden u desni rebarni luk, hospitalizovan na odeljenju hirurgije. Kod Mikolaja, su konstatovane lake telesne povrede i ima ubodnu ranu desne nadlaktice i on je zadržan na odeljenju ortopedije.

Oglasili se iz MMA saveza

Ovim povodom kontaktirali smo MMA savez u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u "Areni".

- Nemamo nikakav komentar za incident obzirom da se dogodio van organizacije prvenstva. Takmičari su dobro prema informacijama koje imamo - rekli su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading