POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE IZBODENIH MMA BORACA: Poljake napali u centru Beograda ispred noćnog kluba, policija na nogama!

Autor:

Hronika

16.02.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan MMA borac se nakonn apada nalazio u životnoj opasnosti, a evo kakvo je danas zdravstveno stanje napadnutih Poljaka.

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE IZBODENIH MMA BORACA: Poljake napali u centru Beograda ispred noćnog kluba, policija na nogama!

Foto: Facebook

Izboden MMA borac

Poljski državljani Brajan Kacper Prisivek (23) i Mikolaj Andrejčak (20) koji su došli na svetsko prvenstvo u amaterskom MMA, izbodeni su u sredu oko četiri časa ujutru u centru Beograda.

U obračunu, Brajan je zadobio teške telesne povrede. On je nožem uboden u desni rebarni luk, nakon čega je hospitalizovan na odeljenju hirurgije, dok su drugom Poljaku konstatovane lake telesne povrede. Zbog ubodne rane desne nadlaktice i on je zadržan na odeljenju ortopedije.

Iako se Brajan nalažio u životnoj opasnosti, kako saznaje portal Republika.rs od MMA saveza u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u "Areni", oba mladića su dobro.

- Prema poslednjim informacijama koje imamo, momci iz Poljske su dobrog zdravstvenog stanja. Svakako, incident koji se dogodio nije ni u kom smislu povezan sa prvenstvom, pa više detalja o tome ni nemamo - rekli su za portal Republika.rs kratko iz MMA saveza.

Kako saznajemo, Brajan Kacper Prisivek i NMikolaj Andrejček navodno sedeli u parku na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice, a zatim došli do stepenica ispred poznatog noćnog kluba, gde im je prišla grupa od četiri, pet zasada nepoznatih lica i napala ih.

Pripadnici policije intenzivno tragaju za napadačima, a s obzirom da je do tuče došlo na samim stepenicama bliže ulici, ne isključuje se mogućnost da su osumnjičeni snimljeni kamerama video nadzora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading