UHAPŠEN UBICA SRBINA U KAMBODŽI: "Pao" Britanac zvani Betmen, tik pre likvidacije sedeo sa Strahinjom u restoranu, imaju i zajednički fotku!

Autor:

Hronika

17.02.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica zvani Betmen je Strahinju pozvao da izađe ispred kuće, a onda ga ubio.

UHAPŠEN UBICA SRBINA U KAMBODŽI: "Pao" Britanac zvani Betmen, tik pre likvidacije sedeo sa Strahinjom u restoranu, imaju i zajednički fotku!

Foto: Facebook

Uhapšen ubica Strahinje Dačkovića

Osumnjičeni za ubistvo Srbina iz Brusa u Kambodži, Strahinje Dačkovića, 24. decembra ispred luksuznog stana u kome je živeo sa suprugom, uhapšen je posle mesec i po dana.

- Osumnjičeni, za koga su kambodžanske vlasti saopštile da je imao nekoliko imena, uključujući i Džejms Spejder, priveden je u Pnom Penu zbog ubistva Strahinje Dačkovića (37) - piše Daily mail.

Kako je ranije pisano, Srbin je dugo živeo u Kambodži sa suprugom Tajlanđankom, a ubijen je ispred njihove kuće hicima u stomak. Izvor je posle ubistva ispričao i da je Strahinja poznavao svog ubicu.

- Osumnjičeni i žrtva se poznaju, a neposrdno pre ubistva bili su zajedno u jednom restoranu, čak su se zagrljeni i fotografisali. Šta se desilo među njima niko još ne zna - rekao je tada izvor Kurira.

Prema rečima supruge ubijenog Srbina, ubica zvani Betmen je Strahinju pozvao da izađe ispred kuće, nakon što su se malo pre toga rastali jer su bili u provodu.

- Rekla je da joj je muž, pola sata pošto se vratio iz izlaska, rekao da ga zove Britanac i da ide da se nađe s njim. Ubrzo je začula hice ispred hotela, a kada je izašla videla je krvavog muža i beli automobil "leksus" kako se udaljava s mesta pucnjave. Navodno, ona je u kolima prepoznala ubicu, prijatelja svog supruga - ispričao je sagovornik.

Dačković je, prema rečima izvora, preminuo po dolasku u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading