NEMAMO MIRA DOK JE IVANIN UBICA NA SLOBODI: Stric ubijene studentkinje sa Zvezdare kaže da od nje nikad nisu čuli za Jetmira

Autor:

Hronika

16.02.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Krivokapić, stric ubijene Ivane sa Zvezdare otkrio da su njenog ubicu prvi put videli na kamerama.

NEMAMO MIRA DOK JE IVANIN UBICA NA SLOBODI: Stric ubijene studentkinje sa Zvezdare kaže da od nje nikad nisu čuli za Jetmira

Foto: Printscreen/Facebook

Dok je ubica Ivane Krivokapić na slobodi, njena porodica nema mira, otkrio je Miodrag Krivokapić, stric ubijene studentkinje sa Zvezdare, koji je za medije potvrdio i to da niko od njenih najbližih nije znao za Jetmira Gočaja, sve dok ga nisu videli na kamerama u momentu kad se saznalo da je on osumnjičen za njeno ubistvo.

- Kako nam može biti lakše kada je Ivanin ubica na slobodi, nemamo mira. Nikada nismo nam Ivana nije pričala o njemu, prvi put smo ga videli na kamerama kada je i otkriveno da je ubio našeg anđela - rekao je Krivokapić za Blic.

Kako je istakao Ivanin stric, od njenog ubistva porodica nije dobila nikakvu zvaničnu informaciju o osumnjičenom Jetmiru za kojim se traga.

Mi tog Jetmira nikad nismo upoznali, a ni čuli za njega. Molimo se da ga uhvate i da naša Ivana napokon počiva u miru - naveo je Krivokapić i dodao:

- Niti ja, niti njeni roditelji nikada nismo čuli za tog Jetmira. Ona je imala otvoren odnos sa roditeljima, ne znam zašto im nije rekla za njega.

Ističe i da bol za Ivanom ne prolazi, te da njeni roditelji i dalje ne mogu da dođu k sebi od tolike tuge.

- Jedan mladi život je ugašen, kako da bude roditeljima.. Izgubili su dete, a ubica je i dalje na slobodi - priča stric nesrećne devojke za Blic.

Podsetimo, Za Jetmirom Gočajem (24) osumnjičenim da je 23. decembra ubio Ivanu Krivokapić (26) na Zvezdari međunarodna poternica je raspisana 16. januara, a on još uvek izmiče pravdi. 

Viši sud u Beogradu odredio je 16. januara pritvor i naložio raspisivanje međunarodne poternice za Jetmirom Gočajem (24), osumnjičenim da je 23. decembra prošle godine ubio Ivanu Krivokapić (26) u njenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara.

Kako je ranije saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, naredbom o sprovođenju istrage Gočaju se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina do doživotnog zatvora.

Inače, kako smo u međuvremenu saznali, Jetmir je u danima nakon Ivaninog ubistva redom kontaktirao prijatelje iz Beograda pozivajući ih iznenada da se vide, najverovatnije kako bi sebi osigurao alibi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading