40 DANA OD UBISTVA STUDENTKINJE IVANE: Od Jetmira i dalje ni traga ni glasa, sumnja se da je napustio Crnu Goru

Autor:

Hronika

31.01.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jetmirovi prijatelji kažu da ga uopšte nisu videli.

40 DANA OD UBISTVA STUDENTKINJE IVANE: Od Jetmira i dalje ni traga ni glasa, sumnja se da je napustio Crnu Goru

Foto: Printscreen/Facebook

Studentkinja Ivana Krivokapić (26) ubijena je pre tačno 40 dana, a potera za njenim navodnim ubicom Jetmirom Gočajem i traje i dalje.

Službenici Uprave policije su, shodno međunarodnoj poternici NCB Interpola Beograd, koja je raspisana 18. januara 2023. godine, izvršili provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali ga nisu pronašli.

- Jetmirovi prijatelji su svi do jednog rekli da ga nisu videli uopšte. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Jetmir Gočaj

 

Tamošnja policija dala je saopštenje u kojem je navela da "rade sve što je u njihovoj moći".

- Službenici Uprave policije su, shodno međunarodnoj poternici NCB Interpola Beograd, koja je raspisana 18. januara 2023. godine, izvršili provere u cilju lociranja i lišenja slobode lica Jetmira Gočaja, državljanina Crne Gore, tokom kojih nije locirano prisustvo navedenog lica na poznatim lokacijama u Crnoj Gori. Operativne aktivnosti Uprave policije su i dalje u toku, a sa svim utvrđenim činjenicama upoznati su nadležni organi Republike Srbije zvaničnim kanalima. Napominjemo da Uprava policije, u okviru svojih zakonskih mogućnosti, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u ovom slučaju - saopštili su iz policije.

Inače, danima nakon zločina na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz zavičaja i beogradskim novinarima govorio da je kod kuće i da mu je policija rekla da ga niko ne traži. Gočaj je inače iz sela Vusanje kog Gusinja, piše Telegraf.rs.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdara, zgrada u kojoj je pronađeno Ivanino telo

 

Viši sud u Beogradu odredio je 16. januara pritvor i naložio raspisivanje međunarodne poternice za Jetmirom Gočajem (24), osumnjičenim da je 23. decembra prošle godine ubio Ivanu Krivokapić (26) u njenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara.

- Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke i usled uznemirenja javnosti - rekla je tada portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.

Kako je ranije saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, naredbom o sprovođenju istrage Gočaju se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina do doživotnog zatvora.

Inače, kako smo u međuvremenu saznali, Jetmir je u danima nakon Ivaninog ubistva redom kontaktirao prijatelje iz Beograda pozivajući ih iznenada da se vide, najverovatnije kako bi sebi osigurao alibi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading