NESTAO JETMIR KOJI SE SUMNJIČI ZA UBISTVO IVANE NA ZVEZDARI: Za njim se već dve nedelje traga u tri države

Autor:

Hronika

10.02.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim i potraga za njim je na teritoriji Srbije i Crne Gore.

NESTAO JETMIR KOJI SE SUMNJIČI ZA UBISTVO IVANE NA ZVEZDARI: Za njim se već dve nedelje traga u tri države

Foto: Printscreen/Instagram

Jetmir Guide Gočaj

Za Jetmirom Gočajem (24) osumnjičenim da je 23. decembra ubio Ivanu Krivokapić (26) na Zvezdari međunarodna poternica je raspisana 16. januara, a on još uvek izmiče pravdi. 

- Jetmir je bukvalno nestao sa radara sa policije. On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, uništio je mobilni telefon. Njegova familija i prijatelji tvrde da ne znaju ništa o njemu. Bukvalno mu se izgubio svaki trag. Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Razgovarali smo sa njegovim prijateljima, rodbinom, svi tvrde da ga nisu videli. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu - rekao je za Telegraf izvor blizak istrazi.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu odredio je 16. januara pritvor i naložio raspisivanje međunarodne poternice za Jetmirom Gočajem (24), osumnjičenim da je 23. decembra prošle godine ubio Ivanu Krivokapić (26) u njenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara.

Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke i usled uznemirenja javnosti - rekla je tada portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.

Kako je ranije saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, naredbom o sprovođenju istrage Gočaju se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina do doživotnog zatvora.

Inače, kako smo u međuvremenu saznali, Jetmir je u danima nakon Ivaninog ubistva redom kontaktirao prijatelje iz Beograda pozivajući ih iznenada da se vide, najverovatnije kako bi sebi osigurao alibi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ajde

10.02.2023 18:57

Naci ce ga kad bude pobovo ubio

Перагеније

10.02.2023 20:23

"traga u tri države" - А он, ако није у Албанији да се башкари, у петој државици...

Mira

11.02.2023 06:44

Covek je planinar. Taj zna mesta gde nema ljudi i gde niko ne zalazi, gde nikome nece pasti na pamet da ga trazi.