ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE NA ZVEZDARI

Autor:

Hronika

13.01.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba zvanično osumnjičena za Ivanino ubistvo.

ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE NA ZVEZDARI

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook

Ivana Krivokapić

Jetmir G. zvanično osumnjičen za ubistvo Ivane K. na Zvezdari, tužilaštvo traži raspisivanje poternice, pišu Novosti.

Podsetimo, Albanac iz Crne Gore Jetmir G., čije je prebivalište u selu Vusanje nadomak Plava, bio je poznanik ubijene Ivane Krivokapić (26) iz Lovćenca, čije je beživotno telo pronađeno u iznajmljenom stanu u Beogradu 24. decembra prošle godine.

Analiza određenih snimaka skinutih sa video-nadzora sa pojedinih zgrada pokazala je da je Jetmir G. boravio u Beogradu u vreme kada se pretpostavlja da se dogodio zločin - navodi izvor Novosti blizak istrazi i dodaje:

- Devojka je pronađena nekoliko dana posle smrti. Iako nije bilo tragova koji bi odmah ukazali da je ubijena, na obdukciji je utvrđeno da je smrt nasilna. Ivana je ugušena. Još se istražuje kako.

Tokom istrage analizirani su i njeni poslednji pozivi i poruke, pa je i to bio dodatni trag ka Jetmiru G. Od pronalaženja tela sumnjalo se da je zločinac neko ko je bio blizak sa devojkom i da ga je ona dobrovoljno pustila u stan. Iako su vrata bila zaključana, ključ nije pronađen tokom uviđaja u stanu, pa se pretpostavlja da ga je ubica poneo sa sobom.

Još tokom uviđaja forenzičari su uočili određene tragove, koji su govorili u prilog da je bilo nasilja. Studentkinja je imala podlive na vratu, kao i na licu, posebno oko usana.

Takođe, uočene su i takozvane odbrambene povrede po rukama, šaci i podlaktici.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading