PRVA POSUMNJALA DA JE JETMIR UBIO IVANU SA ZVEZDARE: Našoj novinarki jedna poruka od osumnjičenog Albanca zapala za oko (FOTO)

Autor:

Hronika

13.01.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana nakon što je devojka pronađena, novinarka našeg lista Adelarda Popović stupila je u kontakt sa Jetmirom G.

PRVA POSUMNJALA DA JE JETMIR UBIO IVANU SA ZVEZDARE: Našoj novinarki jedna poruka od osumnjičenog Albanca zapala za oko (FOTO)

Foto: Facebook.com/printscreen/Privatna arhiva

Jetmir tada nije bio osumnjičen za ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić, ali je njegova reakcija od samog početka bila sumnjiva.

Prvi trag bile su fotografije njega i devojke kako kite jelku i pretpostavlja se da su to fotografije koje su nastale neposredno pre samog ubistva u stanu u kome je ona inače i pronađena.

On je našoj novinarki rekao da su slike nastale pre 4 meseca, u avgustu, što je gotovo nemoguće, jer na njima nose toplu odeću, džempere i ukrašavaju novogodišnju jelku.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana i Jetmir

- Jetmir je objavom na Fejsbuku pokazao koliko mu je teško što Ivane više nema te da se nada da je među anđelima, ali sa nekim pomirljivom tonom koji je provejavao i upućivao na to da je smrt neminovnost svih nas. U oči mi je odmah upao novogodišnji ambijent i bliskost Ivane i Jetmira. Po njihovim imenima je bilo malo verovatno da su u srodstvu, pa sam ga pitala da li su u vezi - istakla je naša novinarka, na šta je on odgovorio:

- Ne, mi smo planinarski prijatelji. Nije mi dobro, znaš.

Ona mu je napomenula da je razumljivo da bude tužan zbog smrti mlade devojke koju žale i nepoznati ljudi, a zatim pitala kada su nastale njihove zajedničke fotografije.  

- Pa znaš kako, čuli smo se svaki božji dan, čak i dočekivali zore zajedno. Imala je problem sa spavanjem i onda smo se čuli. Stvarno smo bili dobri prijatelji. Jednostavno ne mogu da verujem da je ona nas napustila - napisao je i prećutao odgovor na pitanje o novogodišnjim slikama sa Ivanom.

Adelarda je zatim ponovila pitanje i upitala sada već osumnjičenog za ubistvo o Ivaninom emotivnom statusu.

- Posle njegovog odgovora sam se duboko zamislila i prenela uredniku i kolegama našu komunikaciju istakavši da je veoma sumnjiv, jer je očigledno lagao kazavši da su fotografije sa Ivanom od pre četiri meseca, iz avgusta, iako su on i Ivana na sebi imali džempere i kitili jelku - napomenula je Popović.

- Eh, pa verovala ili ne, nikada mi nije palo na pamet da je pitam ima li koga ili nešto slično. Slike su od pre četiri meseca - rekao je tada Jetmir kojeg tužilaštvo označava kao njenog emotivnog partnera koji je u naletu ljubomore uhvatio za vrat, usta, nos i ugušio je, a prethodno se sa njom verbalno sukobio.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook

Sahrana Ivane Krivokapić

Sumnje je podgrejala i njegova zainteresovanost da pretraži informacije o novinarki koja se interesovala za slučaj.

- "Jel vi radite za policiju? Čemu ova pitanja molim te, jel zato što sam Albanac pa sumnjate u mene ? Ja sam za nju bio spreman život da dam. Vidim da ste iz Bijelog Polja?", napisao mi je Gočaj sa prizvukom provokacije da može i on mene da proverava i isleđuje - dodala je.

Blokira sve koji ga zapitkuju o Ivani

Jetmir Gočaj je našu novinarku blokirao na Fejsbuku posle prepiske, kao i brojne kolege koje su ga kasnije ispitivale o Ivani Krivokapić. I pošto je u medijima označen kao sumnjiv za Ivanino ubistvo, Crnogorac je nastavio da objavljuje na društvenim mrežama da ga je tuga za Ivanom skroz slomila i da noćima ne može da spava zbog toga. 

Republika

Foto: Facebook

Ivana Krivokapić

Međutim, nakon što se u medijima pojavila informacija da policija sumnja na njega, on je sve slike sa njom obrisao sa društvenih mreža.

Ko je Jetmir Gočaj?

Mladi Albanac iz Crne Gore inače je instruktor planinarenja i medijima je rekao da se sa Ivanom upravo upoznao. Ima 24 godine i na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje avanture sa planinarenja. Poreklom je iz sela nadomak crnogorskog gradića Gusinje.

Po krivičnom zakonu Srbije, ukoliko se dokaže da je ubica mlade studentkinje, preti mu minimalna kazna od 10 godina zatvora.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Jetmir Gočaj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Koronela

13.01.2023 21:03

Zar samo deset godina za ubistvo mlade devojke? U Americi bi dobio doživotnu!

Ljubomir

14.01.2023 00:40

Nesto bas nisam odusevljen amerikancima ali njihove zakone bi primenio kod nas pa recimo 150 godina za ovako nesto plus dve dozivotne za onoga ko je ovo ucinio !