POTRESNE SCENE NA BEŽANIJSKOM GROBLJU! Dvostruki ubica sahranjen, otac se slomio pored kovčega: Gorane, pozdravi mi Peđu! (FOTO)

Autor:

Hronika

31.01.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki ubica koji je sebi oduzeo život sahranjen je bez sveštenika.

POTRESNE SCENE NA BEŽANIJSKOM GROBLJU! Dvostruki ubica sahranjen, otac se slomio pored kovčega: Gorane, pozdravi mi Peđu! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Goran Đokić (37) koji je izvršio samoubistvo samo nekoliko dana nakon što je ubio sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ. (78) na Bežanijskoj kosi, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sahrana Goran Đokić

Dvostruki ubica koji je nakon nekoliko dana i sam sebi oduzeo život sahranjen je bez prisustva sveštenika.

Republika

Foto: Republika.rs, Facebook

Goran Đokić

Kako kaže reporterka Republike, na sahrani nisu bile njegove ćerke.

Ispred kapele, oko 50 ljudi okupilo se da isprati Gorana na večni počinak, a među okupljenima nalazio se i otac Zoran, koji je skrhkan bolom jedva održao oproštajni govor.

Dragi moji okupili smo se danas ovde da ispratimo moga sina Gorana. Pre nekoliko godina izgubio sam prvog sina Peđu, a sada odlazi i moj Goran...Ne znam gde sam zakazao kao otac, ali negde sigurno jesam. Sanjao sam da moji sinovi i ja napravimo kuću kako se više ne bismo seljakali po stanovima, ali taj dan nikada nije došao. Gorane, sine moj, sve ti je oprošteno. Ako me čuješ, pozdravi mi Peđu, voleće vas tata obojicu dok je živ - rekao je Zoran brišući suze s lica, nakon čega je pao na kolena i nastavio da ljubi sanduk svog sina.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sahrana Goran Đokić

Podsetimo, komšinica Jelica Gligorijević, koja živi na četvrtom spratu u stanu do onog u kom su pronađena beživotna tela 21. januara, dve sestre  Jelisaveta Đ. i Gordana Đ na Bežanijskoj kosi, ispričala je za Republiku na koji način su pronađena njihova tela.

Na kraju je na mobilnom iscurila baterija, nema je, nema i dalje i ja sam počela da alarmiram i to traje tri, četiri dana. Neke komšije su rekle da su otputovale, šta sad da razvaljujemo, ja sam imala tu crnu slutnju i zvala sam policiju, došla je policija, imali smo šta da vidimo, dvostruko ubistvo, to je to za sada - objasnila je komšinica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading