RADIO U SERVISU KOMPJUTERA, VOLEO JE DA SE KOCKA! KO JE GORAN UBICA SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE? Komšije: Njegov otac je sahranio već jedno dete

Autor:

Hronika

28.01.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Jelisavete Đ. (76) i njene sestre Gordane (78), koje su pronađene mrtve u zaključanom stanu u zgradi na Bežanijskoj kosi nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a o ovom zločinu se danima piše.

RADIO U SERVISU KOMPJUTERA, VOLEO JE DA SE KOCKA! KO JE GORAN UBICA SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE? Komšije: Njegov otac je sahranio već jedno dete

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Njih dve je svirepo ubio Goran Đokić koji je nekoliko dana kasnije izvršio samoubistvo.

Đokić i 40 godina starija Jelisaveta ušli su u emotivnu vezu nakon što je njen muž preminuo u Domu za stare u kojem je on radio.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bežanijska kosa

 

Kako kažu oni koji su ga poznavali Goran je isto sa Bežanijske kose, otac mu drži servis komjutera, a on mu je jedno vreme pomagao u biznisu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bežanijska kosa

 

Goran je imao ženu i dve ćerkice, a kako izvori Blica otkrivaju voleo je da se kocka.

- Njegov otac Zoran danas je došao u prodavnicu pognute glave. On drži servis za kompjutere u zgradi gde je Goran živeo sa porodicom. Slomljen je od šoka, srama, tuge i boli. Čovek je van sebe, ne može da podigne glavu od srama. Ima ženu malo mlađu od njega i dve ćerkice, jedna ide u vrtić, a druga u predškolsko - priča nam Zoranov prijatelj.

Republika

Foto: Facebook

Goran Đokić

 

Kako dalje kaže, prvo ih je zatekla vest o samoubistvu, a potom i ceo slučaj dvostrukog ubistva sestara Jelisavete i Gordane.

Porodični prijatelj ispričao je za Blic da je Goranov otac već doživeo tešku porodičnu tragediju kada mu je pre nekoliko godina nastradao i stariji sin.

- Otac mu je bio oficir u vojsci. Stariji brat nastradao je pre par godina dok je popravljao struju na terenu. Zoran i ja družimo se godinama, on je potpukovnik u penziji, zajedno smo radili u Prištini. Goran je totalna suprotnost od oca, živeo je skroz opušteno, od danas do sutra. Otac ne može da poveruje u sve to - priča vidno potresen.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

28.01.2023 17:27

Najbolji izvor informacije komšije!