SESTRE NEMA KO DA SAHRANI! Novi detalji ubistva na Bežanijskoj kosi: Rodbina je znala da imaju veću količinu novca?

Autor:

Hronika

24.01.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretpostavlja se daje motiv zločina koristoljublje.

SESTRE NEMA KO DA SAHRANI! Novi detalji ubistva na Bežanijskoj kosi: Rodbina je znala da imaju veću količinu novca?

Foto: ST/Nemanja Pančić

Policija još traga za ubicom rođenih sestara Jelisavete Đ. (76) i Gordane (78) za koje komšije kažu da nema ko da ih sahrani.

Njihova tela pronađena su u subotu oko 13 sati u Ulici Marka Pola u beogradskom naselju Bežanijska kosa, nakon što je komšinica primetila da jedne od sestra nema danima, a sa kojom je bila bliska.

Inspektori su zatekli jezivu scenu nakon što ih je posle obijanja vrata dočekao smrad. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi.

- Policija od subote dežura ispred vrata stana, jer još nisu gotovi rezultati obdukcije koja će pokazala da li su ubijene ili je u pitanju nešto drugo, mada sve ukazuje na zločin. Otkako se ovo desilo, niko od njihovih rođaka ili familije nije dolazio, niti je pitao za njih, jer one nemaju dece, a muževi su im umrli, pa tako danima niko nije ni dolazio da se raspita - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Verujemo da će opština na kraju sahraniti sestre koje nemaju nikoga.-

Sumnja se da su ubijene iz koristoljublja, jer su u novembru prodale porodičnu kuću i kod sebe imale veću količinu novca.

- Njih dve su u novembru prodale vikendicu negde u Srbiji. Koliko su para uzele ne znamo, ali vreovatno nekoliko desetina hiljada evra - kaže izvor Kurira.

Niko nije znao koliko su tačno novca imale kod sebe, ali kako tvrde komšije, rodbina jeste.

Da je neko njima poznat možda odgovoran za smrt sestara pokazuje i činjenica da vrata stana nisu obijena, a da je ubica zaključao stan i odneo ključ sa sobom. 

Prema prvim analizama, sumnja se da je jedna žena ugušena, a da je druga ubijena ubodima. Tela su po završenom uviđaju odvezena na obdukciju, a naložena je i toksikologija. Pošto pristignu rezultati znaće se i kako su Jelisaveta i Gordana tačno nastradale - kaže izvor ovog medija i navodi da se pretpostavlja da je motiv krađa nekoliko desetina hiljada evra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading