OVO JE UBICA SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE: Goran ostavio pismo, pa PUCAO SEBI U GLAVU! (FOTO)

Autor:

Hronika

28.01.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoubistvo je izvršio ispred jedne zgrade.

OVO JE UBICA SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE: Goran ostavio pismo, pa PUCAO SEBI U GLAVU! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Policija je rasvetlila slučaj ubistva dve sestre na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Gorana Đ. (38), koji je u četvrtak izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade u tom naselju.

Pored njega su pronađeni pištolj i oproštajno pismo.

- On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao da priznaje zločin, da ne može više da beži i da se krije i da misli da je najbolje da presudi sebi. Takođe je rekao da mu čuva decu - rekli su za medije iz istrage, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: Facebook

Goran Đokić

 

Inače, policija je od dana kada su nađena tela znala ko je počinitelj, ali je bežao.

- Istražitelji su od prvog dana znali ko je ubio sestre i okarakterisali su to kao zločin iz strasti. On je bežao i krio se od momenta kada im je presudio. Obruč se sve više stezao oko njega, znao je da smo mu "za petama", bilo je pitanje trenutka kada bi ga uhapsili, ali je on počinio samoubistvo. Njegovo telo nađeno je u četvrtak oko 9.50 časova u Ulici Partizanske Avijacije u kolima. Pored tela nalazili su se pištolj i oproštajno pismo - rekli su iz istrage.

Podsetimo, komšinica Jelica Gligorijević, koja živi na četvrtom spratu u stanu do onog u kom su pronađena beživotna tela dve sestre  Jelisaveta Đ. i Gordana Đ na Bežanijskoj kosi, ispričala je za Republiku na koji način su pronađena njihova tela.

Na kraju je na mobilnom iscurila baterija, nema je, nema i dalje i ja sam počela da alarmiram i to traje tri, četiri dana. Neke komšije su rekle da su otputovale, šta sad da razvaljujemo, ja sam imala tu crnu slutnju i zvala sam policiju, došla je policija, imali smo šta da vidimo, dvostruko ubistvo, to je to za sada - objasnila je komšinica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading