POČINIO DVOSTRUKO UBISTVO, PA SE SLIKAO: Goran izvršio brutalan zločin na Bežanijskoj kosi, pa pokušao da nastavi "normalan život" - njegov potez ŠOKIRA (FOTO)

Autor:

Hronika

29.01.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran je osumnjičen da je ubio dve sestre negde oko Božića u stanu na Bežanijskoj kosi, a njihova tela su pronađena dve nedelje kasnije.

POČINIO DVOSTRUKO UBISTVO, PA SE SLIKAO: Goran izvršio brutalan zločin na Bežanijskoj kosi, pa pokušao da nastavi "normalan život" - njegov potez ŠOKIRA (FOTO)

Foto: Republika.rs, Facebook

Goran Đokić

Goran Đokić (38), osumnjičen za ubistvo Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) u ulici Marka Pola na Bežnijskoj kosi, presudio je sebi u četvrtak u automobilu na parkingu jedne zgrade u istom naselju.

Kako smo već pisali, Goran je osumnjičen da je ubio dve sestre negde oko Božića, a njihova tela su pronađena dve nedelje kasnije.

Goran je nakon ubistva Jelisavete i Gordane bio i dalje aktivan na društvenim mrežama. Naime, on je nakon ubistva izbacio fotografiju sa ženskom osobom, koja mu je po svemu sudeći bila partnerka. U pitanju je mlađa žena, njegovih godina, za koju se pretpostavlja da je njegova supruga.

Foto: facebook.com

Goran Đokić osumnjičen da je izvršio ubistvo na Bežanijskoj kosi

Da podsetimo, mediji su prvobitno preneli informaciju da je Goran Đokić bio u vezi sa jednom od ubijenih starica, odnosno sa Gordanom Đ, ali prema najnovijim informacijama Goranu je jedna od njih navodno bila majka koja ga je odbacila još dok je bio dete.

Kako su preneli mediji, Goran koji je bio oženjen i imao je decu zapao je u dugove zbog kockanja. Kako kažu njegovi prijatelji, setio se navodno prave majke i pokušao da od nje dobije novac. Kad god je dolazio ona se sređivala i stavljala periku kako bi se sinu navodno predstavila u što boljem svetlu.

Ovo je, prema nezvaničnim informacijama, najnoviji pravac istrage dvostrukog ubistva na Bežanijskoj kosi.

Za Gorana, inače oca dve devojčice, prijatelji i komšije kažu da je delovao normalno i da nikad ne bi pomislili da bi učinio tako nešto.

Do pre godinu dana Goran je stanovao u zgradi u kojoj u prizemlju njegov otac drži servis za računare, ali se sa porodicom odatle preselio, jer je kirija za stan koji su iznajmljivali bila previsoka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Goran Đokić ostavio oproštajno pismo

Oproštajno pismo

Prolaznici su pre dva dana pronašli telo Gorana Đokića na parkingu u Partizanske avijacije, a policija je u automobilu marke "fijat" uz njegovo telo pronašla pištolj kojim se ubio i oproštajno pismo. On je, navodno, u pismu priznao oba ubistva, a sumnja se da je upao u dugove i zbog toga učinio zločin.

Pismo je, najverovatnije, napisao supruzi. U njemu, između ostalog, kaže:

- Neno moja, ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno.

Slučaj smrti starica su policiji prijavile komšije, koje su osetile neprijatan miris iz stana i primetile da se sestre ne pojavljuju 10 dana.

Tada su ispričali policiji da su oko Božića videle mlađeg muškarca kako ulazi u stan u kojem su sestre živele. Pretpostavku da su sestre poznavale ubicu tada je potkrepljivala činjenica da vrata na stanu nisu bila obijena, kao i da je ubica, nakon što je žrtve usmrtio zaključao stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading