UBICA SESTARA NIJE LJUBAVNIK, NEGO ODBAČENI SIN JEDNE OD NJIH? Priča o svirepom dvostrukom ubistvu i samoubistvu na Bežanijskoj kosi dobila NOVI OBRT

Autor:

Hronika

29.01.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Đokić navodno nije ljubavnik nego odbačeni sin jedne od sestara sa Bežanijske kose, a setio se majke zbog kockarskih dugova.

UBICA SESTARA NIJE LJUBAVNIK, NEGO ODBAČENI SIN JEDNE OD NJIH? Priča o svirepom dvostrukom ubistvu i samoubistvu na Bežanijskoj kosi dobila NOVI OBRT

Foto: Republika.rs, Facebook

Goran Đokić (38), koji je presudio sebi u automobilu na parkingu jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, osumnjičen je i za ubistvo Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) u ulici Marka Pola u istom naselju.

Uprkos pisanju medija da je jedna od sestara bila u vezi sa Goranom, kako 24sedam saznaje iz nezvaničnih izvora, zapravo nije reč o tome. Goranu je jedna od njuih navodno bila majka koja ga je odbacila još dok je bio dete.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zgrada u kojoj su živele sestre

Budući da je Goran, koji je bio oženjen i imao decu, kako kažu njegovi prijatelji zapao u dugove zbog kockanja, setio se navodno prave majke i pokušao da od nje dobije novac. Kad god je dolazio ona se sređivala i stavljala periku kako bi se sinu navodno predstavila u što boljem svetlu.

Ovo je, prema nezvaničnim informacijama, najnoviji pravac istrage dvostrukog ubistva na Bežanijskoj kosi.

Za Gorana, inače oca dve devojčice, prijatelji i komšije kažu da je delovao normalno i da nikad ne bi pomislili da bi učinio tako nešto.

Do pre godinu dana Goran je stanovao u zgradi u kojoj u prizemlju njegov otac drži servis za računare, ali se sa porodicom odatle preselio, jer je kirija za stan koji su iznajmljivali bila previsoka.

Republika

Foto: Republika.rs

Servis komjutera

Oproštajno pismo

Prolaznici su pre dva dana pronašli njegovo telo na parkingu u Partizanske avijacije, a policija je u automobilu marke "fijat" uz njegovo telo pronašla pištolj kojim se ubio i oproštajno pismo. On je, navodno, u pismu priznao oba ubistva, a sumnja se da je upao u dugove i zbog toga učinio zločin.

Pismo je, najverovatnije, napisao supruzi. U njemu, između ostalog, kaže:

- Neno moja, ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno.

Slučaj su policiji prijavile komšije, koje su osetile neprijatan miris iz stana i primetile da se sestre ne pojavljuju 10 dana.

Tada su ispričali policiji da su oko Božića videle mlađeg muškarca kako ulazi u stan u kojem su sestre živele. Pretpostavku da su sestre poznavale ubicu tada je potkrepljivala činjenica da vrata na stanu nisu bila obijena, kao i da je ubica, nakon što je žrtve usmrtio zaključao stan.

Goran je imao poroke?

Za Gorana koji je izvršio monstruozan zločin govori se da je voleo da se kocka i da je radio u nekom servisu za klime. Njegov stariji brat je nastradao pre nekoliko godina dok je popravljao struju na terenu, dok je otac bivši potpukovnik i sada drži servis za tehniku u zgradi gde živi Đokićeva porodica.

Nije radio u domu

Zoran, Goranov otac je juče za medije rekao da njegov sin nikada nije radio u Domu za stara lica nego je bio zaposlen u njihovom servisu za održavanje kompjutera. Ovaj slomljeni čovek molio je da novinari prestanu da ga ispituju jer odgovore na njihova pitanja on nema.

Goran Đokić je bio prijavljen na adresi u Ulici Ljubinke Bobić, ali godinama tamo nije živeo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baja

30.01.2023 08:43

Vi samo prenosite tračeraje za besposlene babe.