DANAS SAHRANA TRAGIČNO PREMINULOG DEČAKA U VRTIĆU! U Vladičinom Hanu dan žalosti!

Autor:

Hronika

30.12.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorogodišnji Dimitrije Đ, koji je preminuo nakon što je progutao žir u vrtiću u Vladičinom Hanu, biće sahranjen danas na groblju u Prekodolcu.

DANAS SAHRANA TRAGIČNO PREMINULOG DEČAKA U VRTIĆU! U Vladičinom Hanu dan žalosti!

Foto: Youtubue-rtvranje, RINA

Na umrlicama koje su izlepljene u Vladičinom Hanu stoji da je dete tragično preminulo, kao i da će za njim večno tugovati majka, otac, brat i mnogobrojna rodbina.

Što se tiče ostalih detalja koji se tiče ovog događaja, za sada se još radi na utvrđivanju svih činjenica, nakon čega će Tužilaštvo to saopštiti javnosti.

U Vladičinom Hanu četvrtak i petak su dani žalosti.

Podsetimo, Republika je ranije pisala da je dete navodno preminulo nakon što mu je, tokom spavanja drug iz vrtića ubacio žir sa novogodišnje jelke u usta, nakon čega se zaglavio, a dete je počelo da se guši. On je pokušao da potraži pomoć, ali je pao u hodniku nakon čega su zaposleni pokušali da mu pomognu.

Iz Vladičinog Hana je prvo prebačen u Surdulicu, a zatim u Niš, gde je operisan i gde mu je strano telo odstranjeno, ali mu se stanje tokom noći pogoršalo i preminuo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading