OTKRIVAMO! DRUG UGUŠIO DEČAKA NA SPAVANJU: Jezivi detalji tragedije u Vladičinom Hanu!

Autor:

Hronika

29.12.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorogodišnji dečak Dimitrije Đokić premunuo je u noći između utorka i srede, od posledica gušenja žirom koji je mu je drugi dečak ubacio u usta dok je nesrećnik spavao, saznaje Republika.

OTKRIVAMO! DRUG UGUŠIO DEČAKA NA SPAVANJU: Jezivi detalji tragedije u Vladičinom Hanu!

Foto: Shutterstock, youtube

- Malom Miti je drugar ubacio žir u usta dok je spavao otvorenih usta. Dete je iz neznanja izazvalo katastrofu. Dimitrije je ustao i borio se za dah  i udahnuo žir. Tražio je pomoć i izašao na hodnik gde je i pao. Nastao je haos, vaspitači su pritekli u pomoć i pozvana je hitna pomoć , ali ispostavilo se da detetu nije bilo spasa - ispričao je izvor Republike upoznat sa kompletnom istragom slučaja koji je uznemirio čitavu Srbiju.

Policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu uzela snimke iz vrtića u cilju rasvetljavanja okolnosti nakon što su uzete i izjave od zaposlenih u  "Čaroliji".

- Otkriveno da je vaspitačica dečaka u kobnom trenutku razgovarala sa kuvaricom kod vrata kuhinje moleći je da posluži ručak pre predviđenog vremena zbog neke aktivnosti u vrtiću, a onda je otišla u susednu sobu kod koleginice da nju obavesti o dogovoru sa kuhinjom jer je bio u pitanju zajednički zadatak - otkriva naš izvor.

Republika

Foto: youtube.com/Belle amie

 

Kada je mali Dimitrije izašao da traži pomoć na hodnik i ubrzo pao, skupilo se više vaspitačica, a odmah su saznale od dece da je Dimitriju drugar ubacio žir u usta i u očaju su ga prevrnule naglavčke i pokušavale da mu pomognu.

Međutim, on je klonuo, te kad je hitna na poziv iz vrtica stigla dečak je već bio u nesvesnom stanju i tako je prevežen prvo kod lekara u Hanu, a onda u Surdulicu i na kraju u UKC Niš, gde je u toku noći i preminuo.

- Dečak je u UKC Niš primljen u veoma teškom opštem stanju. Lekari su žir uspeli da operativnim putem izvade žir, ali je usled zastoja disanja došlo do oštećenja dečakovog mozga - ispričao je izvor blizak porodici deteta.

Ceo Vladičin Han se odmah digao na noge, a predsednik opštine Goran Mladenović je sa ocem dečaka,prema rečima našeg izvora, sve vreme bio na vezi i angažovao se da bi bilo učinjeno sve da se  dete spase, ali na žalost nisu uspeli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading