CEPAČ MU JE UVUKAO SKAFANDER I VRTEO GA OGROMNOM BRZINOM! Oglasila se porodica nastradalog deteta kod Valjeva: Nismo mogli da ga izvučemo dok nismo ugasili mašinu!

Autor:

Hronika

06.12.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dušan Ž. (13) nastradao je kada je, kako je otac dečaka Željko Ž. rekao, skafander zakačio cepač za drva i okretao ga nanevši mu tako smrtne povrede

CEPAČ MU JE UVUKAO SKAFANDER I VRTEO GA OGROMNOM BRZINOM! Oglasila se porodica nastradalog deteta kod Valjeva: Nismo mogli da ga izvučemo dok nismo ugasili mašinu!

Foto: Ilustracija: Republika.rsST/Nebojša Mandić

Kako je objasnio nesrećeni otac u trenutku tragedije nije bio kući, a jeziva tragedija, kako smo već izveštavali, dogodila se juče oko 17 časova u selu Stanina Reka nadomak Valjeva

Kako je naveo kobnog dana njegov prijatelj je kod njega kući cepao drva.

Radio je na cepaču a moj sin je u jednom trenutku previše blizu prošao pored mašine. Tada mu je ona zakačila skafander - priča potreseni Željko i dodaje:

- Skafander je uhavtila metalna spirala mašine i navukla ga na cepač. To ga je povukalo i zamotalo skafander, pa ga je sekač vrteo velikom brzinom u mestu. Tom prilikom udarao je u tu mašinu. Nisu mogli da ga izvuku sve dok cepač nije ugašen. Cepač je toliko mlatio sa njim i okretao ga da mu je polomio butnu kost. Na glavi je imao rasekotinu i malo krvi - objašanjava otac nastradalog dečaka. 

Prema njegovim rečima odmah su obavestili Hitnu pomoć, prenosi Informer.

- Lekari su, kada su stigli pokušali da urade reanimaciju, dali su sve od sebe da mu pomognu ali mom detetu nije bilo spasa. Ne znam šta je tačno uzrok smrt telo je preneto na obdukciju. Trebalo bi da danas bude gotova, tada ću tačno znati šta je uzrok smrti. Pretpostavljam da je stradao zato što ga je ta mašina previše udarala - rekao nam je Željko Ž.  

Nesrećni otac je naveo da pored nastradalog deteta ima još troje dece , među njima je i Dušanov mlađi brat. 

Dušan je bio stariji i znao je da radi na cepaču jer se bavim rezanjem drveta i poljoprivredom. U šoku sam, ne znam kako je to moglo da se desi, čekamo rezultate obdukcije. Bila je policija obavili su uviđaj i oni će utvrđivati šta se desilo - kazao je očajni otac za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading