"AL ĆE DA SE TRESE KREVET"! Jedina žena iz Belivukovog klana zaplakala od sreće zbog puštanja muža iz pritvora!

Autor:

Hronika

21.10.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića danas se završilo, a nastavlja se 7., 8. i 10. novembra u Specijalnom sudu.

"AL ĆE DA SE TRESE KREVET"! Jedina žena iz Belivukovog klana zaplakala od sreće zbog puštanja muža iz pritvora!

Foto: Sroski telegraf

Posle pauze od sat vremena sudsko veće je saopštilo da je Borisu Karapandžiću ukinut pritvor u kom je bio od hapšenja sa klanom.

Usvojeni su predlozi advokata Jakše Pekovića i Ivana Gvozdenca i u odnosu na Miloša Lukića Selaka, i on će biti pušten, ali uz meru zabrane napuštanja stana, a istu pogodnost sud je dao i okrivljenima Vladi Gergievu i Filipu Ivanovskom.

Predlozi ostalih advokata odbrane za puštanje iz pritvora su odbijeni.

Veljko Belivuk i Miljković su čestitali Karapandžiću, ali činilo se da su se više obradovali puštanju njihovog prijatelja Filipa Ivanovskog, dok su sa kiselim osmehom pozdravili puštanje iz pritvora još dvojice okrivljenih.

- Joj, konačno - prokomentarisala je jedina dama klana Slađana Sekulić, kojoj je jedan od advokata glasno dobacio: " Al će da se trese krevet večeras".

Prisutni u publici primetili su da je Sekulićeva zaplakala kad je sudija saopštila da će joj se muž danas pridružiti u kući.

Sestra Milovana Tadića Mikse je kasnila na suđenje danas, a iz sudnice je otišla tužna što mu pritvor nije zamenjen bar nanogicom. 

Miksa se okrivljenima u boksu za optužene hvalio kako mu je sestra divna i kako ga podržava sa ostatkom porodice kad god je u problemu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading