MISTERIJA TELA PRONAĐENOG U BUNARU KOD TRSTENIKA I DALJE TRAJE! U blizini nema nestalih osoba, a jedan detalj budi jezu!

Autor:

Hronika

12.10.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kažu nezvanično i u policiji, na tom području nije bilo prijava ni da je neka osoba nestala.

MISTERIJA TELA PRONAĐENOG U BUNARU KOD TRSTENIKA I DALJE TRAJE! U blizini nema nestalih osoba, a jedan detalj budi jezu!

Foto: MUP Srbije

Za pronađeno telo NN lica još uvek se niko nije javio u Starom Trsteniku, gde je u napuštenom bunaru na neobrađivanoj njivi pored magistralnog puta Kruševac-Trstenik, pronađeno telo koje je blizu dvadeset dana ležalo u vodi.

Kako kažu nezvanično i u policiji, na tom području nije bilo prijava ni da je neka osoba nestala.

Nezvanično se saznaje da je smrt čoveka, starog između 65 i 75 godina u napuštenom bunaru nastupila usled utapanja. Ovaj čovek nije imao nikakvih dokumenata kod sebe, bio je obučen u plavu jaknu, koja je prilikom vađenja iz bunara malo zavrnuta.

Nikakvih ogrebotina na telu nije imao, pa je isključena svaka mogućnost da je stradao od nasilja.

Misteriju podgreva i činjenica da ovaj nesrećni čovek prilikom vađenja iz bunara nije imao obuću na sebi, već je u bunar dospeo samo u čarapama. Njegovo beživotno telo je u kruševačkoj Prosekturi, posle završene obdukcije zavedeno kao NN lice, i tu će, ukoliko ga niko od rodbine ne potražuje, stajati pet godina.

Meštanin sela Poljci nestao pre dve godine?!

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Policija, Ilustracija

 

Istraga se vodi i u podjastrebačkom selu Poljci, koje se nalazi na oko dvadesetak i više kilometara od Starog Trstenika, na sasvim drugoj strani od Kruševca, gde strahuju da se možda radi o njihovom nestalom meštaninu kome se i od pre dve godine izgubio svaki trag.

Naime, porodica sedamdesetpetogodišnjeg Milorada Milosavljevića, koji je nestao 2.oktobra 2020. godine, u podjastrebačkom selu Poljaci nema mira, plašeći se najgoreg. Njegova ćerka je za Informer u suzama potvrdila da se o njenom ocu već pune dve godine ne zna ništa.

Prema njenim rečima Milorad Milosavljević je nestao oko 18 časova iz dvorišta svoje kuće u Pasjanu i na sebi je imao samo jaknu. Potom je po nekoj dojavi primećen u kruševačkom Pepeljevcu i više nikakvih dojava o njemu nije bilo.

Pojedinci koji su upoznati sa njegovim slučajem ne kriju sumnju na pomisao povezivanja tog nestanka iz Pasjana sa slučajem pronalaženja tela u ataru Starog Trstenika, na sasvim drugoj strani od Kruševca.

Istraga o ovom događaju i identifikacija leša su u toku, kao i dalja potraga za nestalim Miloradom Milosavljevićem.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading