PANČEVCI NAPALI POLICAJCE I NANELI IM TELESNE POVREDE! Udarali ih nogama po glavi i telu!

Autor:

Hronika

10.08.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni su i N.M, Ž.M, D.D, F.M. i N.B. jer su ponaosob izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

PANČEVCI NAPALI POLICAJCE I NANELI IM TELESNE POVREDE! Udarali ih nogama po glavi i telu!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevo uhapsilo je M. V. i M. V. zbog optužbi da su izvršili krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari. 

Brzom akcijom policije uhapsili su i N. M., Ž. M., D. D., F. M. i N. B., jer su izvršili krivična dela napad na službeno lice tokom vršenja službene dužnosti. Argument koji ide u prilog ovim optužbama tiče se odbijanja M. V., da četvrog avgusta u Omoljici da na uvid ličnu kartu koju mu je tražio oštećeni D. P., pripadnik Policijske uprave Pančevo, koji je obavljao službenu dužnost. 

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Čekić i lisice/Ilustracija

M. V. je potom istog bez povoda udario u rame i pružao otpor prilikom stavljanja u položaj za vezivanje, dok su D.D. i M.V. zadavali udarce nogama u predelu glave i tela oštećenom D.P. i odgurivali oštećenog M.K, takođe pripadnika Policijske uprave Pančevo, kojima su se pridružili i Ž. M., N. M,N. B,F. M. i M. B., koji su udarce zadavali i A. F, D. C., usled čega su svi oštećeni, pripadnici Policijske uprave Pančevo zadobili lake telesne povrede, nakon čega je M.V. rukom polomio retrovizor na službenom vozilu MUP-a dok je M.V. sredstva za vezivanje isekao.

Na predlog Osnovnoj javnog tužilaštva u Pančevu, Osnovni sud u Pančevu je odredio pritvor prema Ž.M., M.V. i M.V. jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading