PANČEVAC TUKAO SUPRUGU DRŠKOM OD NOŽA! Predloženo GODINU i PO dana zatvora i lečenje od alkohola

Autor:

Hronika

05.08.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv Z.S. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

PANČEVAC TUKAO SUPRUGU DRŠKOM OD NOŽA! Predloženo GODINU i PO dana zatvora i lečenje od alkohola

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Muškarac iz Pančeva sumnjiči se da je u vremenskom periodu od 2020. godine do 12.06.2022. godine u Pančevu pod dejstvom alkohola vršio nasilje nad svojom suprugom, oštećenom M.N. kada je nakon verbalnih rasprava istu u nekoliko navrata udarao pesnicama po glavi i telu.

Takođe je 12. juna ove godine, uz pretnje da će napasti na njen život i telo jer ga je prijavila PU Pančevo, nasilje ponovio udarajući je u glavu pesnicama i drškom noža, usled čega je oštećena M.N. zadobila lake telesne povrede, zbog čega je predložilo da se pritvor prethodno određen produži do završetka glavnog pretresa jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi ponovio krivično delo, da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading