Tužilaštvo sprovodi istragu o slučaju nasilja u porodici u Pančevu

Autor:

Hronika

22.07.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilniku izrečena mera zabrane prilaska.

Tužilaštvo sprovodi istragu o slučaju nasilja u porodici u Pančevu

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu obaveštava javnost da se pred ovim Tužilaštvom povodom događaja od 11.06.2022.godine sprovode dokazne radnje protiv Z.S. iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici prema svojoj supruzi M.N. kada je pod dejstvom alkohola istoj zadavao više udaraca rukama i nogama u predelu glave, iako je ista navedenog dana odbila da podnese krivičnu prijavu protiv svog supruga i da izjavu šta se kritičnog dana desilo, kao i lekarski pregled i verifikovanje povreda, a koji pregled je ipak izvršen po nalogu tužioca, kao i podnošenje krivične prijave po službenoj dužnosti.

Takođe obaveštavamo javnost da su povodom događaja od 11.06.2022.godine osumnjičenom Z.S. izrečene hitne mere privremeno udaljenje mogućeg učinioca iz stana i zabrana da kontaktira i prilazi supruzi M.N., čije sprovođenje je ispred kuće M.N., po nalogu tužioca, kontrolisala PU Pančevo , koje mere je prekršio te je nakon podnošenja prekršajne prijave isti osuđen od strane Prekršajnog suda u Pančevu na kaznu zatvora u trajanju od 40 dana, o čemu je obavešten nadležni Centar za socijalni rad kako bi pružio podršku i zaštitu u osnaživanju žrtve, koja je nakon toga pristala da da izjavu i po prvi put objasni policijskim službenicima PU Pančevo koje nasilje je trpela u braku, zbog čega je zamenica OJT Pančevo zadržala osumnjičenog Z.S., saslušala ga i predložila pritvor kako ne bi uticao na izjavu oštećene i ponovio krivično delo, koji pritvor je određen od strane Osnovnog suda u Pančevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading