TROJICA NA JEDNOG! Tukli i nogama i rukama mladića u Pančevu, sledi im višemesečna robija!

Autor:

Hronika

13.07.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv Z.P., M.P., D.P. zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu.

TROJICA NA JEDNOG! Tukli i nogama i rukama mladića u Pančevu, sledi im višemesečna robija!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Oni se sumnjiče da su 24.06.2022. godine u Pančevu naneli teške telesne povrede oštećenom D.B. tako što je Z.P. zadao jedan udarac zatvorenom šakom ošt. D.B. u predelu leve strane glave, M.P. zadao nekoliko udaraca u predelu desnog ramena i glave, a potom su kod Hale sportova sva trojica zajedno zadavali više udaraca zatvorenim pesnicama i nogama u predelu glave i tela oštećenom D.B..

Osnovno javno tužilaštvo predložilo je Sudu da se Z.P. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci, M.P. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci, i da se D.P. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 3 meseca, kao i da se svakom okrivljenom izrekne mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenim D.B. u trajanju od 3 godine i da se pritvor, prethodno određen okrivljenima Z.P., M.P., D.P., produži do upućivanja na izdržavanju krivične sankcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading