ČETIRI GODINE ZATVORA ZBOG DROGE! Pančevcu policija pronašla veliku količinu amfetamina u kući!

Autor:

Hronika

24.06.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužnicu Osnovnom sudu u Pančevu protiv S.S. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

ČETIRI GODINE ZATVORA ZBOG DROGE! Pančevcu policija pronašla veliku količinu amfetamina u kući!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

On se sumnjiči da je dana 17.05.2022. godine u Pančevu u svojoj kući neovlašćeno držao u većoj količini, 49,09 grama opojne droge amfetamin, 7 tableta leka bensendin od 5 mg i tabletu buprenorfina, zbog čega je tužilaštvo predložilo da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 4 godine, da mu se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta i da se pritvor, prethodno određen, produži do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

Povodom podnetog optužnog predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, Osnovni sud u Pančevu je doneo presudu kojom je optuženog S.S. osudio na 4 godine zatvora, izrekao mu meru oduzimanja predmeta i pritvor produžio do upućivanja optuženog S.S. na izdržavanje kazne zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading