UHAPŠEN PANČEVAČKI BATINAŠ: Izudarao biciklistu u glavu, napadao ljude i ranije

Autor:

Hronika

29.06.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno mu je zadržavanje od 48 časova.

UHAPŠEN PANČEVAČKI BATINAŠ: Izudarao biciklistu u glavu, napadao ljude i ranije

Foto: www.profimedia.rs

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom Pančevo uhapsilo R.R.(37) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje jer je dana 28.06.2022. godine oko 20.00 časova u Pančevu, kod Narodne bašte, fizički napao oštećenu M.M. dok je upravljala biciklom i kretala se ulicom Prvomajskom, tako što joj je zadao više udaraca pesnicom u glavu, usled čega je M.M. ukazana lekarska pomoć u OB Pančevo gde su joj konstantovane lake telesne povrede. 

R.R. je u prethodnom periodu na teritoriji Narodne bašte fizički napao više osoba.

U prisustvu dežurne zamenice OJT Pančevo, u prostorijama PU Pančevo izvršeno je prepoznavanje od strane oštećene M.M., koja je u potpunosti prepoznala R.R. kao izvršioca krivičnog dela.

R.R. je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova i isti će biti priveden dežurnoj zamenici OJT Pančevo radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading