ROBIJA ZA NAVIJAČE PARTIZANA? Napali policajce u Pančevu, oglasilo se Tužilaštvo!

Autor: Republika

Hronika

20.07.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo traži zatvorsku kaznu za navijače Partizana koji su napali policijske službenike u Pančevu.

ROBIJA ZA NAVIJAČE PARTIZANA? Napali policajce u Pančevu, oglasilo se Tužilaštvo!

Foto: MUP Srbije

Osvnosno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv navijača Partizana D.A, N.S, Đ.G. i M.Š. zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Oni se terete da su 18. juna ove godine u Pančevu, kod "Pogona" napali policajce prilikom obezbeđivanja manivestacije "Pančevački karneval". Pripadnici organa reda su zbog prijavljene tuče vršili legitimisanje, kada je N.S. odbio da na uvid da ličnu kartu, mahao u pravcu policajca, a potom se i oglušio o njegovu naredbu da stavi ruke iza leđa kako bi mu bile stavljene lisice, već je pobegao u pravcu gradskog parka.

D.A. i M.Š. su odbili da pristupe legitimisanju i pobegli su od policajca koji ih je postavljao u položaj za stavljanje lisica, nakon čega su se sva trojica okrivljenih vratili i zajedno sa Đ.G. policajcima upućivali razne pretnje i uvrede i pružali otpor u daljem obavljanju službene dužnosti.

Zbog svega navedenog Tužilaštvo je predložilo da se pritvor produži do pravosnažnog okončanja postupka, da se Đ.G osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 10 meseci, N.S. na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, M.Š. kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i D.A. da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci.

Za preostale događaje je pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu u toku postupak sprovođenja dokaznih radnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading