TAJNA ZORANOVE TETOVAŽE: Crni zmaj na vratu simbol ZLA I OKRUTNOSTI! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

31.07.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran se posle Jeleninog ubistva s novom devojkom Zoricom Mitrović dogovorio da naprave identične tetovaže: crnog zmaja je istetovirao na vratu, dok se njegova devojka odlučila za ruku.

TAJNA ZORANOVE TETOVAŽE: Crni zmaj na vratu simbol ZLA I OKRUTNOSTI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Njih dvoje su zajedno od 2017, ali se ne zna kada su tetovaže nastale i da li nose neku tajnu poruku. Ukoliko je zmaj potpuno crn, kao što je to slučaj kod ovog para, na mnogim stranicama koje se bave simbolikom može da se pročita da tada predstavlja inkarnirano zlo.

Oni rade kriminalne radnje, otimaju i kradu, a sve to obavijeni mrakom, pa zato važe za vrlo okrutna stvorenja. U Kini crni zmajevi izazivaju oluje i gromove kada se međusobno bore za prevlast na nebu.

Osim ove, Marjanović je telo ukrasio i drugim patriotskim i religijskim tetovažama. Tako na jednom ramenu ima srpskog viteza, a na desnom srpski grb, a ispod njega škorpiona.

Marjanović je i na jagodici, tik ispod desnog oka istetovirao krilo anđela, a kako je pre nekoliko godina rekao, ono je posvećeno njegovoj supruzi Jeleni i predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom. Međutim, sud je ova obrazloženja odbacio kao pokušaj da se skine krivica za ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading