USPOMENA NA JELENU MARJANOVIĆ ZARASLA U KOROV! Samo zalutali mogu da pronađu spomenik na nasipu u Borči! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Hronika

28.07.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spomen ploča svirepo ubijenoj pevačici se nalazi usred rastinja i deluje da je niko ne obilazi.

USPOMENA NA JELENU MARJANOVIĆ ZARASLA U KOROV! Samo zalutali mogu da pronađu spomenik na nasipu u Borči! (VIDEO, FOTO)

Foto: N. Pančić

Ekipa portala Republika se uputila do spomen ploče ubijene folk pevačice Jelene Marjanović. Dočekala nas je slika koja izaziva veliku tugu i žalost.

Mnogi su o Jeleni govorili lepo, ali izgleda da se sećanje na nju u srcima mnogih, pre svega porodice i prijatelja, ugasilo. Okončala je na tragičan i svirep način, a deluje kao da se svi trude da zaborave na ubistvo decenije. 

Jedina osoba koja je mogla očuva grob nesrećne Jelene, jeste ona ista koja je osuđena na 40 godina zatvora za njeno ubistvo - Zoran Marjanović. Iako nikada nije priznao ovo teško krivično delo, dokazi su upućivali na njega. Pre presudi koja je nedavno doneta, Zoran je Jelenu hladnokrvno ubio u aprilu 2016. godine, a šest godina kasnije, osuđen je na najveću zatvorsku kaznu. 

Duhovi prošlosti

Zapušteno obeležje, skriveno iza korova i šiblja, pokazuje da Zoran nije ispoštovao majku svog deteta čak ni toliko da obilazi mesto gde se danas nalazi spomen ploča. 

Jelena je, pre nego što je ubio, jedino živela za Zorana i njihovu ćerku Janu, ali mesto gde je pronađeno njeno telo odaje utisak kao da je bila potpuno sama. Nepokošena trava, njen lik koji se jedva nazire iza granja koje je obrasla oko ploče, pokazatelj su tragičnog života, ali i smrti jedne žene i majke. 

Crna sudbina

Foto: N. Pančić

Spomen ploča Jeleni Marjanović

Živa duša nije prošla tim putem dok smo bili kod spomen ploče, a verovatno ni Zoran pre hapšenja dugo nije dolazio da održava ovo mesto, što video snimak koji vam prilažemo i dokazuje. 

Jelenina crna sudbina nastavlja se i nakon njene smrti, ne samo što je Zoran ubio, već je i potpuno bacio u zaborav. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading