ŠOKANTNE PORUKE ZORANOVOG BRATA! Maloletnici tražio fotografije za njegovu "riznicu hrabrosti"!

Autor:

Hronika

26.07.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pred malom Janom Marjanović (11) naporni su dani. Nakon što je pre nešto više od šest godina ostala bez majke, Jelene Krsmanović Marjanović, i nakon što joj je otac, Zoran Marjanović, u petak po drugi put uhapšen zbog teškog ubistva supruge, devojčicu u narednim danima čeka serija razgovora sa psiholozima, pedagozima, socijalnim radnicima iz centra za socijalni rad, ljudima koji njen život zapravo drže u svojim rukama.

ŠOKANTNE PORUKE ZORANOVOG BRATA! Maloletnici tražio fotografije za njegovu "riznicu hrabrosti"!

Foto: ATA Images

Zasad su za starateljstvo zainteresovani Janin stric Miloš Marjanović, koji je već jednom bio njen staralac, kada je Zoran prvi put bio u pritvoru pre pet godina, kao i Teodora Krsmanović, Janina tetka s majčine strane.

Advokat Predrag Savić, punomoćnik porodice Krsmanović, podsetio nas je na prepisku koja je isplivala novembra 2017. godine, u vreme kad je Miloš sa dotadašnjom devojkom Mirjanom, kojom se oženio zbog novonastale situacije, prvi put postavljen za staratelja Jani, piše Objektiv.rs.

Mišljenja sam da bi centar za socijalni rad, nakon saznanja o prepisci uznemirujućeg sadržaja koju je Zoranov brat Miloš imao s maloletnicom, prilikom dodele privremenog i stalnog starateljstva to morao da uzme u obzir – kaže advokat.

Slao poruke maloletnici

Miloš se, kako je objavljeno, na društvenim mrežama predstavljao pod imenom Alimpije Gregor Sizeren Mike i to nije krio. U prepisci sa tada četrnaestogodišnjom devojčicom iz 2014. godine vidi se da je Miloš „navlači” da mu pošalje svoje slike.

– Svit (eng. slatke) su ti ove sličice s mora… Devojčica mu je zahvalila, a Miloš je odmah nastavio:

– Ae budi gotivac i napravi neku sličicu za JA.

– Da, da, kako da neću… – odgovorila je devojčica ironično, a Miloš joj je, glumeći da je tužan, poručio:

– Partibrejker… (eng. kvariš zabavu).

Marjanović, međutim, nije tu odustao i, nakon kratkotrajne bezazlene prepiske, ponovo se vratio na tu temu.

– U slučaju da skapiraš da je saradnja sa mnom mnogo gotivna stvar i da je kukavičluk jedna gej osobina… Trenutno se mrštim jer ne sarađuješ – napisao je Marjanović uz smajli.

Na pitanje devojčice u čemu to ona ne sarađuje, Miloš joj je rekao:

– Ne sarađuješ jer nećeš da uđeš u moju kolekciju…

– Kakvu kolekciju? – upitala je devojčica, a Miloš joj je spremno odgovorio:

– Reći ću ti, ali da ne govoriš okolo. OK?

"Riznica hrabrosti"

Devojčica je pristala, a Miloš joj je zatim objasnio kako on to gleda na svoju kolekciju:

Zovem je riznica hrabrosti. Devojke koje poznajem za tu kolekciju su mi uradile par sličica, koje su napravljene samo za JA i ne sme ih videti niko drugi, nikada… -

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anaa

28.07.2022 08:01

I da ih nije slao, sam pogled na ovog cudaka uliva strah kakav bi bio prema devojčici koja stasa u devojku.. strasno. Boze dragi pomozi Jani.