ZORANOV SIN OTKRIO GDE JE BIO ZA VREME UBISTVA MAĆEHE: Uroš u ispovesti ispričao detalje o odnosu oca i Jelene!

Autor:

Hronika

30.07.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Zorana Marjanovića, Uroš Marjanović, opisao je kakav odnos je imao sa pokojnom Jelenom i gde se on nalazio u trenutku ubistva.

ZORANOV SIN OTKRIO GDE JE BIO ZA VREME UBISTVA MAĆEHE: Uroš u ispovesti ispričao detalje o odnosu oca i Jelene!

Foto: N. Pančić

Uroš Marjanović, sin osuđenog Zorana Marjanovića za teško ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016. koji je posetio oca u Centralnom zatvoru u Beogradu, ranije je u prvoj ispovesti 2017. godine naveo da je “pevačicu voleo kao majku”. Trenutno se Zoran nalazi u ćeliji za karantin zbog situacije sa koronavirusom u Srbiji, a po isteku karantina, on će biti prebačen u regularnu ćeliju. 

Da podsetimo, Zoran Marjanović je osuđen u petak 22. jula. Nakon suđenja, otišao je prvo u kafić, a potom u svoju kuću u Borču gde je i uhapšen. Ubrzo je stigla policija koja ga je privela u policijsku stanicu “29. novembar”, odakle je nakon saslušanja sproveden u Centralni zatvor gde će biti smešten u posebnom delu zatvora koje je poznatije kao “Alkatraz”.

Njegov sin Uroš sa ostalim članovima porodice bio je u Palati pravde kada je izrečena presuda, ali on nakon toga nije želeo da komentariše celokupnu situaciju. Samo je dva sata posle toga Zoranu prilikom hapšenja u porodičnoj kući u Borči rekao “drži se tata”.

Republika

Foto: ATA Images

Zoran sa sinom Urošem ispred sudnice

Zoranov sin Uroš iz prvog braka, nakon razvoda svojih roditelja ostao je da živi s njim u Borči. On je dve godine nakon zločina, u aprilu 2018. godine za Kurir ispričao šta se sve dešavalo kobne večeri, ali i kakav osnos je imao sa maćehom.

"Saznanje da je Jeca nestala teško mi je palo. U to vreme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije, kad sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece", rekao je tada Uroš Marjanović.

Opisujući svoj odnos sa Jelenom, on je tada objasnio da mu je ona u svakom smislu zamenila majku i da ju je mnogo voleo.

"Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Voleo sam Jecu kao majku, a te kobne večeri, kad sam saznao šta se desilo, nisam mogao da poverujem. Otišao sam na nasip sa drugovima da je tražim. Do dolaska policije pokušavali smo da je pronađemo. Svi smo u prvom trenutku pomislili da joj je možda pozlilo i da je pala", rekao je dve godine nakon zločina sin Zorana Marjanovića.

Republika

Foto: ATA Images

Zoran sa sinom i bratom

U toj ispovesti naveo je da se do poslednjeg trenutka nadao da će se Jelena pojaviti.

"Kada smo saznali da je Jecino telo pronađeno u kanalu, bio je to šok jer nikome od nas takvo razrešenje događaja nije padalo na pamet. Tata je u to vreme bio u policiji, bilo mi je teško i zbog njega. Znam koliko je voleo Jecu. Činjenica da je pronađena mrtva sve nas je užasno pogodila. Bol koji sam u tom trenutku osetio teško je opisati rečima", rekao je tada Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Ja

30.07.2022 13:13

A njena sestra kaze da si spavao u istoj sobi sa njima, sa koliko 15 god.!!! Pa zar je to normalno???? Sto ti je bio isklj. telefon??? Ja mislim da tata tebe pokriva, neuzvracena ljubav od macehe, a u tebi gori ceznja a i ljubomora, ja bih tebe na poligraf i kod psihi terapeuta!!!

Bucka

30.07.2022 21:37

Ako si roditelj,onda znas kakva je ljubav prema detetu,priznao bi i ono sto nije i preuzeo krivicu na sebe,samo da je dete slobodno.Samo zbog deteta bi prihvatio i zatvor,ti si negde na sredini ,a on tek pocinje zivot.