IZRUČEN ŠARIĆEV PRLJAVI POLICAJAC! Danilo Stojanović predan Srbiji nakon hapšenja u Beranama!

Autor:

Hronika

20.07.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je realizovana ekstradicija iz Crne Gore u Republiku Srbiju Danila Stojanovića (44), koji je uhapšen u Beranama 18. aprila po poternici Srbije zbog sumnje da je član organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, saopštila je crnogorska policija.

IZRUČEN ŠARIĆEV PRLJAVI POLICAJAC! Danilo Stojanović predan Srbiji nakon hapšenja u Beranama!

Foto: Republika/Printscreen

Danilo Stojanović je bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove Srbije, a uhapšen je 18. aprila u Beranama, nakon što se prilikom carinske kontrole na graničnom prelazu dao u bekstvo pod sumnjom da je član Šarićeve organizovane kriminalne grupe.

Stojanović je “postao poznat” široj javnosti kada je usred belog dana u centru Beograda na Cvetnom trgu sa kolegom Milutinom Radovanovićem pretukao kolegu M. V. jednog od načlenika u Interpolu.

Foto: Printskrin

Danilo Stojanović (levo) i Milutin Radovanović

Službenici Uprave policije Crne Gopre predali su Danila Stojanović policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije na graničnom prelazu Dobrakovo, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading