HAOTIČAN PRIZOR U BARU: Srbin upao u stan, zapalio krevet i izazvao požar

Autor:

Hronika

19.07.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je evakuisala veći deo stanara iz zgrade.

HAOTIČAN PRIZOR U BARU: Srbin upao u stan, zapalio krevet i izazvao požar

Foto: youtube.com/printscreen

Crnogorska policija

Barska policija uhapsila je M. M. (64), državljanina Srbije stalno nastanjenog u Baru zbog, osumnjičenog za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nanošenja lake telesne povrede koju je naneo B. R. iz Bara.

Iz Uprave policije saopštili su da je M. M. sinoć oko 20.30 časova, došao do zgrade u naselju Ilino, nasilno otvorio ulazna vrata jednog stana, ušao unutra i upaljačem zapalio posteljinu na krevetu i time nadalje pričinio potpunu materijalnu štetu u stanu, te doveo u opasnost ostale stanare u stambenoj zgradi koja broji pet spratova.

- Sumnja se da je nakon podmetanja požara M. M. izašao ispred zgrade gde je sačekao oštećenog B. R, kome je oružjem naneo više povreda po telu - saopštila je crnogorska policija.

Kako navode, interventna grupa policije Centra bezbednosti Bar evakuisala je veći deo stanara iz zgrade, između ostalog i dvoje maloletne dece koja su bila u stanu koji je bio zahvaćen dimom, na drugom spratu zgrade, prenosi Kurir.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading