U PUCNJAVI u Nikšiću ranjen ŽELJKO RADULOVIĆ: Otac Ranko nedavno izašao iz zatvora, povezan sa ŠKALJARCIMA!

Autor:

Hronika

13.07.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Radulović je sin Ranka Radulovića, koji je dovođen u vezu sa "škaljarskim klanom", a sudi mu se za planiranje više likvidacija.

U PUCNJAVI u Nikšiću ranjen ŽELJKO RADULOVIĆ: Otac Ranko nedavno izašao iz zatvora, povezan sa ŠKALJARCIMA!

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

Željko Radulović, sin Ranka Radulovića, ranjen je tokom pucanjave, a trenutno je u toku intenzivna potraga za osumnjičenim.

Svi izlazi iz Nikšića su blokirani, policija vrši kontrole većine vozila u cilju potrage za osumnjičenim. Takođe, vrši se pretres i pregled većeg broja lica, prenosi crnogorski portal Dan.

U Nikšiću, jutros oko 1.00 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba, saznaje nezvanično portal Dan od više izvora iz istrage.

Kako sanzaje Dan, ranjen je sa dva metka Željko Radulović, sin Ranka Radulovića. On je upucan u predelu noge i hospitalizovan je.

Radulović je od ranije poznat policiji.  

U toku je istraga i policija vrši sve neophodne aktivnosti u cilju otkrivanja počinioca ovog krivičnog djela.

Ranka Radulovića i Željka Radulovića Specijalno državno tužilaštvo porcesuiralo je ranije u predmetu gdje ih je dovodilo u vezu sa škaljarskim klanom.

Nikšićanin Ranko Radulović je sredinom februara ove godine izašao iz pritvora nakon više od tri godine provedene u spuškom zatvoru, uz kontrolu elektronskog nadzora.

Foto: e-stock

Ranko Radulović prilikom hapšenja

Njegova grupa sumnjiči se da je sa "škaljarskim klanom" razmenjivala informacije o osobama koje treba ukloniti.

Radulović stariji je optužen i za ratni zločin u BiH, a na optužbe kao što su uzimanje talaca bošnjačke nacionalnosti i prisiljavanje devojaka bošnjačke nacionalnosti na seksualni odnos, braniće se sa slobode.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading