UBICA SE RASPLAKAO NA SUĐENJU: Petar tražio reč, a onda je kroz suze izgovorio ovo

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipov ubica Petar Rakočević rasplakao se na kraju današnjeg suđenja.

UBICA SE RASPLAKAO NA SUĐENJU: Petar tražio reč, a onda je kroz suze izgovorio ovo

Foto: printscreen

Kada je sudija zakazala novo ročište Petar Rakočević ju je zamolio za reč.

- Tog dana trebalo je da vozim suprugu kod lekara, a ja sam joj rekao da je bolje da ide taksijem jer sam mislio da je i ona u opasnosti - rekao je on kroz plač.

Na današnjem suđenju svedočio je sudski veštak Branko Mandić koji je rekao da je Petar u trenutku zločina bio u afektu straha srednjeg intenziteta, kao i u emotivnoj napetosti nedelju dana pre toga kada je ranjen u kafiću, do tog dana.

Takođe, naveo je i da je tokom ubistva Filipa Lepojevića bio smanjene uračunljivosti sve vreme, a konstatovao je i da je Petar osoba relativne uravnoteženosti.

Sudija je ponovo odbila predlog odbrane za ukidanje pritvora Radovanu i Petru, pošto se najmlađi Uroš brani sa slobode od prethodnog suđenja jer je neosuđivan, i naglasila da je veće jednoglasno donelo tu odluku jer stoje sve okolnosti zbog kojih im je pritvor i određen, a i jer su ranije osuđivani za dela sa elementima nasilja.

Novo ročište zakazala je za 20. septembar i rekla da će tada biti ispitana dva sudska veštaka.

- Okrivljeni, molim vas razumite što ćemo tek tada nastaviti pretres, ipak je sezona godišnjih odmora - objasnila je ona, dok je Petrova supruga u publici negodovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading