MODNI CIRKUS NA BELIVUKOVOM SUĐENJU: Advokati kao na nedelji mode u Milanu! ŠOK ODEVNE KOMBINACIJE! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.07.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak pripremnog ročišća u procesu protiv Veljka Belivuka, ozgloglašenog kriminalca poznatijeg kao Velja Nevolja i njegovog pajtosa Marka Mesara Miljkovića, osumnjičenih za najmostruoznija krivična dela, više je ličilo na nedelju mode u Milanu, nego na početak suđenja decenije.

MODNI CIRKUS NA BELIVUKOVOM SUĐENJU: Advokati kao na nedelji mode u Milanu! ŠOK ODEVNE KOMBINACIJE! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Kako javlja reporterka Republike koja prati slučaj protiv Belivuka i Miljkovića i njihove kriminalne grupe od kada su se našli iza rešetaka, advokati okrivljenih paradirali su Ustaničkom ulicom u esktravagantnim modnim kombinacijama.

Pažnju znatiželjnih Beograđana koji su se zadesili u tom delu Beograda svakako su privkle i cipele okrivljene Slađane Sekulić.

Republika

Foto: ST/Adelarda Popović

 

Slađana Sekulić koja je jedina optužena žena u klanu a koja dolazi sa slobode svaki put iznenadi smelošću kad je moda u pitanju. Sada je eksperimentisala i ponela firmirane cipele koje su izuzetno skupe, a koje  se zovu i "brac" cipele po imenu čuvene lutke omiljene devojčicama širom sveta.

Republika

Foto: ST/Adelarda Popović

 

 

Kako se može videti na fotografijama koje objavljujemo, advokat Aleksandar Šćekić, koji zastupa porodicu ubijenog Lazara Vukićevića, došao je u vidno kratkim pantalonama.

Ništa manje neobičnu modnu kombinaciju odabrao je i advokat Darka Šarića Gorana Jovandića koji je u Specijalni sud došao u pantalonama jarko crvene boje.

Okrivljeni Vladimir Dimitrijević koji je došao u pratnji advokata Dragoša Cukavca na licu je imao masku koja bi svakako lako upala u oči.

Kada je reč o advokatu Goranu Petronijeviću, modni detalj koji je izabrao za ovu priliku je neobičan šešir.

Podsetimo, pripremno ročište je počelo 13. juna kada je sudija razdvojila postupak u odnosu na Miljkovića jer se njegov, novi, branilac još nije upoznao sa predmetom i na Belivuka koji se žalio da mu nije dobro nakon čega su vraćeni u pritvor.

Na kraju prethodnog pripremnog ročišta sudija je spojila amiljkovićev predmet sa ostalim, dok je isto uradila i za Belivuka.

Pripremno ročište je prethodno odlagano tri puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

05.07.2022 16:33

Kakav je šaban ovaj Šćekić, skracene pantole