SAZNAJEMO! Marko Miljković oterao branioca po službenoj dužnosti: Neću ovog advokata, dajete mi početnike namerno! (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.06.2022

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surovi vodja kriminalnog klana Marko Miljkovic i dalje nema advokata, upkos najnovijoj informaciji da je dobio advokata po službenoj dužnosti, saznaje Republika!

SAZNAJEMO! Marko Miljković oterao branioca po službenoj dužnosti: Neću ovog advokata, dajete mi početnike namerno! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Republikak.rs, Starsport, E-stock

Velja Nevolja, Marko Miljković

Posle otkazivanja punomoćja advokatu Milošu Malidžanu, Miljković je dobio advokata po službenoj dužnosti, a nezadovoljan njime preko svog oca pokušao je da za branioca angažuje bivšeg sudiju Milenka Cvijovića i on je pristao s tim da je tražio dva meseca za pripremu. 

Sudija Vinka Beraha Nikčević  nije pristala na taj uslov i juče je na pripremnom ročištu saopštila da  će Miljkoviću početi sudjenje zajedno sa Belivukom i njihovih 29 "vojnika", te da mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti. Ipak, saznajemo da je to za sada samo slovo na papiru jer Miljković još nije pristao da  ga zastupa novi branilac.

Advokatica Miljana Perendija objasnila je da je vrlo verovatno da Miljković neće pristati ni na novog advokata ukoliko ne bude iskusni krivičar. Osim toga, Miljković će kada konačno bude imao branioca, vrlo izvesno tražiti da pripremno ročište krene ispočetka i time dodatno odugovlaciti postupak.

- To je njegovo pravo da ima advokata kojeg želi i koji zna da ga brani, jer smo svesni da u ovakvom slučaju mora biti ozbiljan advokat sa velikim iskustvom. Miljkoviću je prethodno bio odredjen oo službenoj dužnosti advokat sa godinu dana staža i on je rekao s punim pravom: " Namerno mi dajete pocetnike, neću njega" - prepričala je Perendija koja u ovom slučaju brani Filipa Ivanovskog optuženog za otmicu

Inače. Marku Miljkoviću je advokat neophodan da bi uopšte počelo  sudjenje njegovom klanu za pet ubistava, silovanje, otmice, drogu i oružje, po prvoj optužnici. U medjuvremenu su podignute još dve optužnice protiv istog klana i okrivljeni su za još dva ubistva i jednu otmicu, a vode se istrage u regionu za još mnogo zločina za koje se osnovano sumnjiče vodje klana sa već optuženim članovima klana, ali i neki drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading