NIKAD NISAM VIDEO ĆERKU! Optuženi za pucnjavu na advokata i telohranitelja plakali u sudnici!

Autor:

Hronika

05.07.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudjenje Nikoli Ivoviću iz Batajnice, optuženom da je 21. januara 2021. pucao u Resavskoj 34 u Beogradu, na advokata Marka Vujoševića (41) i njegovog telohranitelja Stefana Šapurića(29) koji je tada ranjen u noge, nastavljeno je danas iznošenjem odbrane optuženog za pomaganje u zločinu.

NIKAD NISAM VIDEO ĆERKU! Optuženi za pucnjavu na advokata i telohranitelja plakali u sudnici!

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Nikola Tutuš, konobar po profesiji, koji je optužen da je iz renta kara iznajmio auto „ford fokus“ i da je na njega stavio lažne tablice da bi vozio Nikolu Ivovića u Resavsku ulicu i čekao ga posle pucnjave,  u potpunosti je negirao krivicu pred većem sudije Ivane Ramić i u Višem sudu u Beogradu. 

Drugookrivljeni je negirao izvršenje tri krivična dela koja mu se stavljaju na teret, a kazao je da je u vreme pucnjave u Resavskoj auto iznajmljen na njegovo ime bio kod njegovog porodičnog prijatelja Slobodana Arambašića zvanog Ara, vlasnika kazina. 

Intrigu više Tutuš je uneo saopštenjem veću da je u pritvoru saznao da je Ara preminuo.

- Nemam veze sa napadom u Resavskoj i nisam falsifikao dokumenta. Siguran sam da sa tim nema veze ni Ivović. Ne znam otkuda DNK moje ćerkice od dve godine na jednoj od čaura. To je nemoguće - rekao je Tutuš u svojoj odbrani. 

Prvookrivljeni Ivović je na prošlom ročištu u svojoj odbrani naveo da Tutuša poznaje od 2009. kada se doselio u Batajnicu i da su se družili dok se nije odselio posle razvoda, a i da se Tutuš takođe odselio u Rumenku sa porodicom. Kazao je i da nije imao nikakav kontakt s automobilom koji je Tutušu samo pomogao da iznajmi. Sve je to danas drugookrivljeni i potvrdio. 

- Zamolio sam Nikolu da pita vlasnika rentakar agencije da mi iznajmi auto od 20. januara pa da račun platim naknadno, krajem meseca kada mi bude plata. -

Advokat Aleksandar Popović, branilac Nikole Tutuša, je na prošlom ročištu istakao kako su mnoge okolnosti oko veštačenja koje je radio Biološki fakultet u Beogradu sporne.

- Nejasno je zašto je policija iz Sremske Mitrovice slala uzorke Biološkom fakultetu kada je tragove uzimala Policijska uprava za Grad Beograd. Takođe je nejasno kako su se tragovi deteta od godinu i po dana našli na čauri metka - izjavio je Popović i najavio da će odbrana verovatno angažovati stručnog savetnika.

Advokati obojice okrivljenih tražili su danas zamenu pritvora za kućni pritvor. Dok je Jugoslav Tintor priložio uz neophodnu dokumentaciju i ukaz o izuzetno lošem zdravstvenom stanju oca njegovog klijenta Ivovića, Tutoš je sa optuženičke klupe uz suze istakao da mu se treće dete rodilo tokom njegovog do sada sedamnaestomesečnog pritvora.

- Nisam nikada video ćerku koja će u julu napuniti godinu dana - kazao je uplakani Tutoš. I prvookrivljeni koji se inače bavi obezbedjenjem lica, brisao je rukama suze, a po izlasku iz sudnice pao devojci u zagrljaj iako vezan lisicama. 

Nastavak suđenja zakazan je za 1. septembar za kada je predvidjeno neposredno saslušanje obojice oštećenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading