Motiv zločina u Holandiji - ređaju se spekulacije: Da li je ovo razlog svirepog ubistva takmičara "Zvezda Granda"?!

Autor:

Hronika

13.06.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Envera Mikija Kolašinca (43) ispred garaže u sačekuši izrešetao nepoznati napadač.

Motiv zločina u Holandiji - ređaju se spekulacije: Da li je ovo razlog svirepog ubistva takmičara "Zvezda Granda"?!

Foto: Tanjug/AP/printscreen

enver-miki-kolasinac-ubijen-u-holandiji

Novopazarac Enver Miki Kolašinac (43) ubijen je u Holandiji, a nakon što je obelodanjena vest koja je šokirala ceo region s obzirom na to da je reč o učesniku muzičkog takmičenja Zvezde Granda, pojavile su se i spekulacije o mogućem motivu.

Naime, na društvenim mrežama, naročito u Novom Pazaru, pojavio se veliki broj komentara u kojima su iznesene pretpostavke zbog čega je Pazarac surovo likvidiran u Holandiji.

U pojedinim komentarima navode da je mnogim ljudima ostao dužan u građevinskom biznisu, ali i da je davao novac na kamatu.

Drugi su, pak, komentarisali da se o tome ne diskutuje u tragičnom trenutku za porodicu.

Republika

Foto: Buchen Verdachte

Fotorobot svedoka zločina

 

Podsetimo, Mikijeva supruga Harisa tvrdi da je on ubijen na putu ka marketu.

- Pre nego što su ga prokletnici upucali Enver mi je rekao da ide da kupi hleb i još neke namirnice. Poslao mi je poruku: "Moram da idem, dušo, dok nije kiša."

Inače, holandska policija je odmah nakon zločina alarmirala čitav kraj u mestu Buhten, u kojem je ubijen Novopazarac, ali tek dva dana kasnije su sa sigurnošću saopštili da se radi o zločinu jer su čekali rezultat obdukcionog nalaza.

Portali iz Holandije, po običaju, nisu objavili čak ni inicijale žrtve i jedino što su saopštili jeste da se radi o 43-godišnjem muškarcu. Istraga je u ovom trenutku najviše usmerena na pronalazak muškarca koji je uočen na snimcima, a koji je verovatno bio svedok pucnjave.

- Policija je pregledala snimke s kamera postavljenih nadomak raskrsnice ulica Kerkvonderen i Sint Katarinahof u Buhtenu. Ubijeni je boravio u zgradi u Ulici Sint Katarinahof i upucan je s više hitaca kod garaže, a kod raskrsnice se u tom trenutku nalazio muškarac čiji je foto-robot policija napravila da bi se lakše tragalo za njim. Svedok je opisan kao muškarac jake građe, s crnom kosom i smeđim obrvama, visok oko 180 centimetara, star između 50 i 60 godina. Pored jakih obrva, on ima vidljive bore na licu i širok nos. U trenutku zločina nosio je tamnu kapu, plave farmerke s crnim prugama napred, tamnu letnju jaknu s upečatljivom kragnom i crne cipele - naveli su holandski portali.

Nije dočekao rođenje sina

Sestra Ajša i supruga Harisa, kao i nekoliko prijatelja ubijenog Kolašinca, od njega su se na Fejsbuku oprostili potresnim porukama. 

- Nisu ti dali da upoznaš sina, kojeg si ceo život sanjao i kojeg ću da rodim uskoro. Planirao si da nam se brzo vratiš i da dugo i srećno živimo u našem Pazaru. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Nosim te u sebi. Nosim deo tebe. Rodićeš se na dan kad smo se i venčali i kad ti je otac preminuo. Ostavio si mi sina u amanet - napisala je Harisa, koja navodi da je Enver imao težak život jer je rastao bez oca, samo uz majku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading