TRAŽIO OD SUPRUGE DA MU SPREMI ODELO ZA SAHRANU: Prijatelji stradalog Branka tvrde da je predosetio smrt, i da ih je zvao na POSLEDNJU čašicu pića!

Autor:

Hronika

01.04.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudar Branko Čokorilo jedna je od žrtava stravične nesreće u rudniku "Soko", a njegovi prijatelji iz rodnog mesta kažu da je on predosećao tragediju.

TRAŽIO OD SUPRUGE DA MU SPREMI ODELO ZA SAHRANU: Prijatelji stradalog Branka tvrde da je predosetio smrt, i da ih je zvao na POSLEDNJU čašicu pića!

Foto: printscreen/facebook

Poginuli Branko

- Sinoć je pozvao druga i u šali rekao "Hajde da popijemo neku, možda sutra poginem" - prepričavaju za Kurir poslednje Brankove reči prijatelji:

- Pričao nam je da je pre nekoliko dana rekao supruzi da mu spremi odelo za sahranu, pošto mu nešto ne sluti na dobro. Eto vidite šta se dogodilo. Tragedija, bio je dobar čovek koga je volelo celo selo - priča prijatelj.

Porodica stradalog zavijena je u crno.

- Ni mi nemamo mnogo informacija. Samo su nam javili da je nastradao. Znali smo da uvek postoji taj rizik. Poslednjih dana kao da je predosećao nešto - rekli su iz porodice.

Nesreća u rudniku se, da podsetimo, desila oko 4 sata ujutru. U nesreći su poginuli rudari Zlatković Darko (43), Nenad Trivunac (37), Petrović Petar (31), Grujić Radovan (47), Čokorilo Branko (56), Branislav Zlatanovoić (65), Živković Bratislav (59), Stajić Bojan (34).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading