JOŠ ĆEMO ČEKATI NA EPILOG: Odloženo suđenje estradnom makrou, OTKRIVAMO RAZLOG!

Autor:

Hronika

17.03.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje estradnom makrou Mihajlu Maksimoviću i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, optuženim za posredovanje u elitnoj prostituciji, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

JOŠ ĆEMO ČEKATI NA EPILOG: Odloženo suđenje estradnom makrou, OTKRIVAMO RAZLOG!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ročište je odloženo zbog izostanka tri oštećene devojke u ovom predmetu.

Maksimović ne krije da je posredovao između devojaka i klijenata u prostituciji, međutim, na nekom od prethodnih ročišta on je negirao da je izvršio drugo krivično delo za koje je optužen, a to je trgovina ljudima prema tri oštećene devojke.

Podsetimo, Mihajlo i Dušan se terete da su od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovali u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njih i klijente.

Maksimović se u kućnom pritvoru nalazio do oktobra prošle godine, a u međuvremenu je napisao i knjigu "Mnoga lica Marije Magdalene" gde je otkrio mnoge detalje iz života elitnih prostitutki.

Maksimović je organizovao profesionalno fotografisanje tih žena radi prezentacije klijentima, ugovarao vreme, mesto i iznos novca za pružene seksualne usluge, organizovao prevoz devojaka do klijenata i nazad do stanova u kojima su živele, i od njih uzimao 30 procenata od zarade.

Naredno ročište zakazano je za 19. maj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading