PLJUVALI GA I PRETILI MU! Ikonopisac osumnjičen za ubistvo starice u Nišu premešten u drugu ćeliju! "Da sam ubio muškarca bio bih "kul tip"!

Autor:

Hronika

16.03.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam smeo to ni da prijavim, rekao je Vladan Grahovac, osimljičen za ubistvo Jelice Tatarovske.

PLJUVALI GA I PRETILI MU! Ikonopisac osumnjičen za ubistvo starice u Nišu premešten u drugu ćeliju! "Da sam ubio muškarca bio bih "kul tip"!

Foto: faceboook.com/Vladan Grahovac

Ikonopisac iz Raške Vladan Grahovac (30), kome se u Višem sudu u Nišu ponavlja suđenje zbog optužbi da je ubio bivšu komšinicu Jelicu Tatarovski (82) u njenom stanu na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu, izjavio je juče u završnoj reči "da ga zatvorenici pljuju i prete mu zato što je napao staricu".

- Doživeo sam razna šikaniranja od drugih zatvorenika. Kao, da sam ubio nekog muškarca, to bi bilo kul. Nisam smeo to ni da prijavim. Hvala komandirima koji su me premestili u drugu sobu, tako da imam sad malo mira - rekao je Grahovac, koji je za ubistvo starice bio osuđen na 30 godina zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo tu presudu i naložio novo suđenje.

Grahovac je rekao i da se izvinjava narodu Srbije, da se kaje, a da mu je najviše stalo da mu rodbina pokojne bake oprosti ovo delo.

- Najviše me je strah od božje kazne, ja sam hrišćanin - rekao je okrivljeni, a izricanje presude zakazano je za 25. mart.

Juče je svedočila i Grahovčeva majka Veselinka, koja je rekla "da on nije monstrum kakvim se prikazao".

- Bio je sklon suicidu, u drugom razredu osnovne škole skočio je s terase. Onda je to učinio još jednom, pokušao je i da se otruje lekovima. Vodili smo ga kod psihijatara i sve se završavalo na lekovima, nikad niko nije lepo popričao s njim - ispričala je ona.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading