MNOGO NAS JE POTRESLO, VELIKA TRAGEDIJA: Komšije mladića čije je telo nađeno ispred zgrade u Nišu ne mogu da dođu sebi od šoka

Autor:

Hronika

20.02.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo sedamnaestogodišnjeg mladića pronađeno je noćas ispred stambene zgrade u ulici Maksima Gorkog u Nišu, a komšije kažu da su videle Hitnu pomoć oko 3.30 časova i posle toga forenzičare koji su vršili uviđaj, ali da nisu znali šta se dešava.

MNOGO NAS JE POTRESLO, VELIKA TRAGEDIJA: Komšije mladića čije je telo nađeno ispred zgrade u Nišu ne mogu da dođu sebi od šoka

Foto: ST/V.LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

- Skoro sam se doselila. Ne znam ni kako dete izgleda ni da li je ovde živelo. Čula sam od nekih ljudi da je bila žurka ali ja lično nisam čula muziku niti bilo šta. Moj prozor je baš na toj strani u prizemlju. Videla sam posle samo forenzičare koji su fotografisali nešto ispred zgrade. Mnogo me je potreslo ovo što se desilo. Imam malo dete i baš me je potreslo -  kaže komšinica iz zgrade Ana M za Blic.

U porodici nastradalog mladića nisu bili u stanju da razgovaraju sa novinarima.

Komšije iz zgrade kažu da nisu u toku noći čuli ništa neuobičajeno a neki su tek oko 4.30 čuli da se nešto dešava ispred zgrade kada su došli Hitna pomoć i policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading