OVO JE ĆERKA BABE-DILERKE IZ KRNJAČE: Umrla je u teškim mukama, CEO ŽIVOT JE PROVELA BOREĆI SE SA OPAKIM POROKOM! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.03.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Jovanka D, starica iz Krnjače godinama dilovala heroin šokirala je Srbiju.

OVO JE ĆERKA BABE-DILERKE IZ KRNJAČE: Umrla je u teškim mukama, CEO ŽIVOT JE PROVELA BOREĆI SE SA OPAKIM POROKOM! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je srpska policija uhapsila Jovanku D. (75), nove informacije o ovom šokantnom slučaju ređaju se kao na traci.

Pevačica Vesna Rivas, koja je godinama poznavala Jovankinu ćerku Kaću, obelodanila je za Republiku da joj je godinama pomagala pošto je sve do smrti bila heroinski zavisnik.

Pevačica sa pokojnom ćerkom babe imala i zajedničke fotografije, koje su svedočile o njihovoj bliskosti.

Republika

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Rivasova je rekla da je vest o staričinom hapšenju potpuno šokirala i da nije znala da se bavi švercom narkotika.

Naravno da znam Kaću, jedno 30, 40 godina. Duša me boli što je umrla. Upoznala sam je kada je živela u mom komšiluku u Zemunu. Ona i njen suprug bili su najstariji narkomanski par u kraju, ali ona je ceo život provela u borbi protiv te proklete zavisnosti, a ja sam joj pomagala. Obožavala je da me prati u rijalitijima i stalno me je branila od svih. Saživela se s mojim likom. Nije davala mrva da padne na mene jer sam bila jedina koja je nije oterala zbog njenog drogiranja - kazala je Rivasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading