NARKO BABA IZ PAKLA! Šokantna istina o starici uhapšenoj u Krnjači: CEO ŽIVOT DILUJE DROGU - MEŠTANI TVRDE DA JE IMALA DEBELU ZAŠTITU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon vesti o hapšenju starice Jovanke D. (75), koja je dilovala heroin u beogradskom naselju Krnjača, došli smo do ekskluzivnih saznanja o njenom terorisanju celog komšiluka!

NARKO BABA IZ PAKLA! Šokantna istina o starici uhapšenoj u Krnjači: CEO ŽIVOT DILUJE DROGU - MEŠTANI TVRDE DA JE IMALA DEBELU ZAŠTITU! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/Privatna arhiva

Jovanka D. dilovala drogu u kući u Krnjači

Ona je uhapšena u nedelju u porodičnoj kući, sa dve mušterije Lj. K. (59) i R. K. (60), a prema našim informacijama, čitav život je prodavala drogu i u biznis je uvukla celu porodicu.

Međutim, njeni poznanici kažu da je ovo prvi put da je uhapšena jer misle da je imala debelu zaštitu.

Naši reporteri obišli su juče ceo komšiluk narko-babe i dok je većina njih odmahivala glavom u neverici, samo je nekolicina znala sve o Jovankinom dilovanju.

STRAHUJU OD OSVETE

Jedna od staričinih komšinica rekla nam je da ne sme da se fotografiše za naš list zbog sopstvene bezbednosti.

Opasna ekipa teroriše komšije

Prema rečima Jovankinog komšije, čim padne veče, staričini susedi se zaključavaju u domove od straha jer se ispred njene kuće okuplja opasna ekipa.

- Tu svake večeri bude defile raznoraznih kupaca. Dolazili su i s kamionima. Krupni, ćelavi muškarci, s tako besnim kolima da se smrzneš. Bude me strah tu da prođem, pa svi u komšiluku gledamo da noću ne mrdamo iz kuće. Imaju psa, koji, kada dođeš po kesicu, neće ti ništa. Ja da dođem u posetu, on bi me iskidao. Nije mi jasno kako je Jovanka sada uhapšena niti ko su te žene koje su privedene s njom - kaže jedan stanar Jovankine ulice.

- Neću da se snimam jer, ko god se njoj zamerio, ona mu pošalje svoje ljude i demoliraju mu celu kuću, pokradu stvari, a ona im nekada kaže da to vrate vlasnicima. Kao da im samo daje upozorenja. Jovanku znam od 1986. Radila je na carini, verovatno je tamo upoznala dilere s kojima je ušla u biznis. Tako da, dilovanjem se bavi maltene ceo život. Ćerka K. H. (59) umrla je u oktobru, a svi su znali da se i ona bavi time, ali i da se bori sa zavisnošću od narkotika. Jedna od tri unuke je u ranama i nepokretna je, a baba je celu porodicu uvukla u posao - priča Jovankina komšinica za Srpski telegraf.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kuća u kojoj je dilovala Jovanka D.

 

Na drogu navukla i omladinu

Jedna poznanica narko-bake ističe da je Jovanka bila fina prema svima koji su bili dobri prema njoj, ali i da je ceo kraj u Krnjači navukla na narkotike.

- Da je zamoliš da ti nešto pomogne, ona će to rado da učini. Pa i da joj tražiš 50 evra, daće ti bez problema. Ali kada uveče dođe njena ekipa, to je nepodnošljivo. Jednom su me policajci pitali da idem s njima u njenu kuću da budem svedok pretresa, a ja sam im rekla da je to uzalud jer joj ništa neće naći, kao i obično. Ovo je nekada bio normalan kraj i onda je Jovanka većinu mladih navukla na drogu i sada su zavisnici - otkriva naša sagovornica.

Da najveći šok ne predstavlja to što je starica celu porodicu uvukla u prodaju narkotika, govori to da komšije viđaju i njenog praunuka, starog oko desetak godina, kako po zadatku preuzima robu od Jovankinih saradnika.

PRAUNUK KUPI DROGU

- Pre skoro dve nedelje videla sam njenog praunuka da vozi bicikl po ulici. Odjednom mu je prišao neki čovek i nešto mu dao, a on je to hitro odneo u kuću. Obično im dileri robu ostavljaju u sanduče, pa vidim to isto dete da kupi te kesice. Jovanka slabo izlazi iz kuće. Policija joj je 100 puta dolazila i nisu mogli ništa da nađu jer robu drži iza kuće, po šupama i među granjem. Tako da je ovo prvi put da je uhapšena. Izgleda da je imala neku debelu vezu i da ju je neko pokrivao. Imala je samo tu jednu ćerku i tri unuke. Svi oni su bili umešani, pa i zet. Koga god da je policija od njih privela, verujte mi, za sat vremena eto ih kod kuće - objašnjava naša sagovornica.

Policija je u nedelju u Jovankinoj kući pronašla tri kesice heroina, od oko 120 grama, vagicu za precizno merenje, kao i 168.000 dinara i 1.175 evra. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu određen joj je pritvor do 30 dana, a kod Lj. K. (59) i R. K. (60), koje su s njom privedene, takođe je pronađen heroin, za koji se sumnja da su kupile od starice.

Uprava carina: Nije radila kod nas

- Proverom u kadrovskoj evidenciji Uprave carina potvrđeno je da pomenuta Jovanka D. (75) nikada nije bila zaposlena u carinskoj službi SFRJ, niti Republike Srbije - navodi se u dopisu koji je redakciji Republike prosledila Uprava carina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading