DETALJI PUCNJAVE NA AUTOKOMANDI: Mladić šepao nakon ranjavanja, njegova devojka kukala i dozivala ga sedeći u lokvi krvi

Autor:

Hronika

05.03.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima radnika obližnih lokala, sve se desilo u nekoliko minuta.

DETALJI PUCNJAVE NA AUTOKOMANDI: Mladić šepao nakon ranjavanja, njegova devojka kukala i dozivala ga sedeći u lokvi krvi

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Policija na terenu

M. K. (20) koji je jutros ranjen u tuči nekoliko mladića, pobegao je nakon ranjavanja kao i njegovi napadači, dok ga je uplakana devojka dozivala: "Ljubavi, ljubavi stani", sedeći u njegovoj krvi ispred kafane na Autokomandi u Beogradu, saznaje Kurir.

Prema rečima radnika obližnih lokala, sve se desilo u nekoliko minuta.

- Kafana radi celu noć i tu zaista dolaze razni profili ljudi. Nikad se nije desilo ovako nešto, ali bilo je tuča. Čula se galama i jurnjava, a kada smo izašli iz lokala videli smo da ranjeni šepa i ide ka gornjoj ulici, dok su napadači počeli da beže ka pumpi. Devojka ranjenog mladića je plakala i dozivala ga: "Ljubavi, ljubavi, stani" - kažu oni i dodaju:

- Sela je bukavlno na pod pored krvi gde je njen dečko upucan. Stvorila se gužva, a čuli smo da su svi bili pijani, čak i ta devojka. Valjda je problem u kafani izbio zbog nje, a ti mladići su odmah zapucali.

Prema njihovim rečima, nakon desetak minuta stigla je policija i Hitna pomoć.

- Ranjeni mladić kad je čuo policiju vratio se do kafane i tada je prevezen u Urgentni centar, a za dvojicom napadača se traga - kažu naši sagovornici i dodaju:

- Na kafani ima video-nadzor, kao i na drugim obližnjim lokalima, tako da je policija uzela snimke kako bi lakše identifikovala napadače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading