UHAPŠENA BAKA(75) U BEOGRADU ZBOG NARKOTIKA! U stanu uhvačene još dve PENZIONERKE sa kesicom HEROINA

Autor:

Hronika

08.03.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila J.D. (75) zbog sumnje da se bavila proizvodnjom i prodajom narkotika jer je pretresom njene kuće pronađeno oko 120 grama heroina.

UHAPŠENA BAKA(75) U BEOGRADU ZBOG NARKOTIKA! U stanu uhvačene još dve PENZIONERKE sa kesicom HEROINA

Foto: Profimedia, Tanjug

Pored pomenute droge policija je u Ulici Pančevački put u Krnjači, pretresom kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta osumnjičene zaplenila i vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

Policija je u kući osumnjičene zatekla Lj.K. (59) i R.K. (60) kod kojih su pronađenje dve kesice sa manjom količinom heroina koje su, kako se sumnja, prethodno kupili od osumnjičene J. D, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičena J.D. se tereti za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, za koje joj je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora, dok se Lj.K. i R.K. terete za krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

J.D. saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnje da je prodavala narkotike, nakon čega je tužilaštvo tražilo da joj se odredi pritvor. Ona se tereti za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Od strane Višeg javnog tužilaštva predložen je pritvor prema osumnjičenoj. Odluka o pritvoru još uvek nije dostavljena tužilaštvu. U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke i obaviti dalja veštačenja – precizirala je portparol tužilaštva Ivana Rakočević.

LJ.K. i R.K. terete za krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading