POGINULA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA: Pokosio je auto, na mestu ostala mrtva, porodica NEUTEŠNA, UŽASNA tragedija koja je potresla javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član grupe "In Vivo" Neven Živančević doživeo je težak gubitak 2012. godine!

POGINULA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA: Pokosio je auto, na mestu ostala mrtva, porodica NEUTEŠNA, UŽASNA tragedija koja je potresla javnost! (FOTO)

Foto: Printscreen

Ćlan grupe "In Vivo", koju su činili Igor Maljukanović i Neven Živančević, preko noći su stekla veliku popularnost, ali jedan tragičan događaj promenio je sve.

Naime, 3. novembra 2012. godine, Nevenova devojka, Nevena Dragutinović, nastradala je u saobraćajnoj nesreći, kada ju je na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, koji je bio u alkoholisanom stanju.

Nevena i Neven zabavaljali su se šest godina, a pevač je bio duboko ubeđen da je ona žena njegovog života.

Republika

Foto: Printscreen

Neven Živančević

 

Pevač je bio na turneji u Beču kada je Nevena poginula, a kada je saznao, odmah se vratio u Srbiju, kako bi bio uz njenu porodicu.

Nekoliko dana nakon što je tragično poginula, Živančević je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio potresnu poruku kojom se oprostio od devojke.

- Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Pre tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Retki znaju koliko smo se voleli, a još ređi će to nekad i doživeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog veka! Polovina moga tela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj - napisao je tada Neven.

Republika

Foto: Printscreen

Neven Živančević i njegova devojka

 

Nakon njene pogibije, Neven se retko pojavljivao u javnosti, a retke su bile i prilike kada je o njoj pričao u medijima.

Međutim, nakon izvvesnog vremena dana, kada je smogao snage, grupa "In Vivo" objavila je pesmu "Život unazad", koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

- A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad - deo je pesme posvećene tragično preminuloj Neveni.

Nakon te pesme, Neven se ponovo povukao iz javnosti, a sa njim i drugi član Igor, i prošlo je mnogo vremena dok nismo čuli novu pesmu ovog dvojca.

On je gostujući u jednoj emisiji prošle godine priznao da je sada u srećnoj vezi, prvi put nakon 2012. godine i da se konačno vratio poslu, prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Armagedon

10.03.2022 21:33

Tragedija, ali zašto se vraćate na vest od pre 10 godina?