Skandalozni potezi Balaševićeve udovice! Marija Šerifović obelodanila sve Oliverine ZABRANE, javnost ŠOKIRANA: PRAVI PROBLEME!

Autor:

Zabava

09.03.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otkrila je koje sve probleme pravi Olivera Balašević.

Skandalozni potezi Balaševićeve udovice! Marija Šerifović obelodanila sve Oliverine ZABRANE, javnost ŠOKIRANA: PRAVI PROBLEME!

Foto: beograd.rs/printscreen

Pevačica Marija Šerifović otkrila je detalje zabrane izvedbe pesama pokojnog muzičara Đorđa Balaševića u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda.''

 

 

Naime, ona je priznala da Balaševićeva udovica, Olivera Balašević pravi probleme kada se njegove pesme izvode.

- Ima problema, to se kod Đoleta dešavalo. Meni se dešavalo kad je Mahir izvodio pesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u takmičenju takvih problema i pre, ali se, iz nekog razloga, supruga njegova javila i tražila da snimci budu obrisani, insistirala. Nisam imala kontakt sa gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog. Tad sam ja jedino imala problem tog tipa - rekla je Marija prenosi Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Aleksa

10.03.2022 00:37

Prvo nisu skandalozni potezi vec potpuno ispravni. Muzicar sam ceo svoj zivot i svi znaju da je Balasevic muku mucio sa isplatom autorskih prava duguju mu preozbiljne cifre dok se sa druge strane autorska prava u vecim iznosima isplacuju iskljucivo politicarima i pevacima koji su u stranci kao sto je i sama Marija. To svi znaju i znaju da drugi muzicari koji su popularniji od ovih stranackih dobijaju bijedne isplate autorskih prava. Dakle svaka cast Balasevicevoj supruzi tako i treba zabraniti i grandu i svima koji ne placaju autorske tantijeme.

Odgovori 71 26
Su

10.03.2022 10:33

@Aleksa - A zašto zabrana tek sad, posle Djoletove smrti? Njegove pesme su se izvodile i dok je bio živ, pa njemu nije smetalo. “Gospodja” ce tek pokazati pravo lice. Ceo Novi Sad zna sta je radila, tako da njeni postupci ne iznenadjuju.

Odgovori 47 16
Jana

10.03.2022 08:43

Do kraja života će da se tužakaju umesto da uzmu nešto da rade. Parazitiraju i glume neki nobles.

Odgovori 72 22
nada

10.03.2022 10:44

@Jana - Neradnici... ostali su bez para i sada pokazuju svoje pravo lice.

Odgovori 20 7