ODREĐEN PRITVOR PIROMANU IZ PANČEVA: Zapalio automobil pa pobegao sa lica mesta

Autor: Republika

Hronika

14.02.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija u pančevu na predlog Osnovnog javnog tužilaštva odredio pritvor mladiću N.R. (27) jer je zapaljivom tečnošću polio i zapalio automobil marke "polo" da bi potom pobegao sa lica mesta.

ODREĐEN PRITVOR PIROMANU IZ PANČEVA: Zapalio automobil pa pobegao sa lica mesta

Foto: Profimedia

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je dana 14.2.2022. godine nakon što je zadržalo osumnjičenog N.R. (1995) iz okoline Pančeva  zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti iz člana 278 Krivičnog zakonika na štetu N.K. istog saslušalo, te je nakon saslušanja prema istom stavljen predlog za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo ili učiniti krivično delo kojim preti.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu sudija za prethodni postupak odredio je pritvor osumnjičenom.

Podsećamo, osumnjičeni je dana 12.2.2022. godine oko 19 časova u Pančevu u naselju Strelište, polio zapaljivom tečnošću a potom zapalio, putničko vozilo marke „WW Polo“, koje je izgorelo a požar se proširio na još jedno vozilo. Nakon toga je osumnjičeni pobegao sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading