EVO ZAŠTO JE MATEJ PERIŠ SAMO U MAJICI TRČAO ULICAMA BEOGRADA! Doktorka odgovorila na veoma važno pitanje!

Autor:

Hronika

08.02.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teoriju o tome da je Matej koristio narkotike pre nego što je trčao ulicama Beograda analizira neurolog dr. Svetlana Vučetić Arsić.

EVO ZAŠTO JE MATEJ PERIŠ SAMO U MAJICI TRČAO ULICAMA BEOGRADA! Doktorka odgovorila na veoma važno pitanje!

Foto: ST/P. DIVAC/screenshot

Potraga za Matejom Perišem traje više od mesec dana, a uprkos velikm naporima srpske i hrvatske policije koja je dva puta dolazila u Beograd, nestali Splićanin još nije pronađen.

Podsetimo, u ponedeljak je Mladen Mijatović objavio najnovije informacije iz istrage o nestanku Mateja Periša, tvrdeći da je mladi Splićanin sa drugovima, pre dolaska u Beograd nabavio sintetičku drogu, spid, kao i da su to konzumirali kobne večeri pre odlaska u klub "Gotik".

Takođe, Mijatović je naveo nije prvi put da Matej nestane iz kluba i da su se ranije dešavali slični ispadi, kada ga nije bilo po 15 sati. 

Teoriju o tome da je Matej bio na "spidu" dok je trčao ulicama Beograda pre nestanka, analizira neurolog dr. Svetlana Vučetić Arsić iz Specijalne bolnice za lečenje bolesti zavisnosti.

- Jedini način da se dokaže da li je osoba konzumirala neki narkotik jeste putem krvi, urina… Činjenica je da ljudi na "spidu", koji spada u grupu amfetamina, ispoljavaju neadekvatno ponašanje, koje je čudno za njihovu okolinu i koje za njih nije tipično - doktorka Vučetić Arsić.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube,MUP

Matej Periš trči ulicama Beograda

 

Ona iskazuje sumnju da je momak sa snimka mogao da pretrči onoliko samo pod dejstvom alkohola.

- Čovek koji je ozbiljno pijan, kako se spekuliše, ne bi mogao onoliko da trči. Dejstvo alkohola moralo je da prestane ili da bude smanjeno jer on ima vrlo preciznu motornu aktivnost. To je mogao da uradi neko ko je bio na nečemu što ga je podiglo, ubrzalo i stimulisalo, a alkohol nije takav. Moguće je da je on uzeo amfetamin neposredno pred izlazak iz kluba, jer on deluju za nekoliko minuta. To bi, možda, moglo da objasni precizno trčanje, u majici, jer je verovatno podigao temperaturu na neki način, pa mu je bilo toplo - navodi doktorka.

Otac je demantovao da je njegov sin koristio drogu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading